VISION VIPU

MMMMMMM

Newbie
Učlanjen(a)
31.05.2013.
Broj reagovanja
0
Da li neko od iskusnijih mušičara može da mi da savet oko kupovine štapa, za ribolov na Drini štap koji sam planirao da kupim je  VISION  VIPU cena je oko 120e. Početnik sam u mušičarenju pa neznam mnogo oko izbora štapa i opreme uopsteno. Hvala unapred

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Dobrodosao M.....  Jel to samo stap ili ide u kompletu sa cekrkom i kanapom?

MMMMMMM

Newbie
Učlanjen(a)
31.05.2013.
Broj reagovanja
0
Samo štap, prodavac mi ponudio i čekrk KOMA PLUS i Mušičarsku strunu VISION EXTEND u kompletu sa tim štapom

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Nisam probao taj stap. Mislio sam da nasledjuje Atack kao komplet. Meni se licno svidjaju Vision stapovi. Cak ni Atack nije los za te pare samo sto su mu vodjice losijeg kvaliteta.
Da sam na tvom mestu uzeo bih ga, jer bez obzira na sve, sigurno ce te dobro posluziti nekoliko sezona, a do tad ces sigurno isprobati i druge stapove  ;)

Koju klasu si mislio da uzmes?

MMMMMMM

Newbie
Učlanjen(a)
31.05.2013.
Broj reagovanja
0
Klase 5, dužine 9 mislim da bi mi to odgovaralo kao početniku a i za uslove ribolova na Drini jer su potrebni daleki zabačaji

MMMMMMM

Newbie
Učlanjen(a)
31.05.2013.
Broj reagovanja
0
A šta mislite o kompletu Atack, obzirom da mi je potreban štap za daleke izbačaje , VIPU jeste naslednik ATACK stapova

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Daleki izbacaji su vise stvar tehnike nego stapa. Pod dalekim, ovde mislim na obicna ribolovacke izbacaje. Atackom sam bio izbacio ceo kanap, ali na livadi. Ne mislim da je to nesto los stap,,mada su mu problem vodjice jer se brzo izjedaju. Idi na ovaj Vipu, jer su sigurno nesto dogradjivali Atack. Ili je malo veci modulus karbona ili bolje vodjice. Kanap iz seta ti moze zavrsiti posao, ali gledaj da kasnije dobavis neki drugi. Jedino mi se nije svidelo sto mu je Running line ili level deo, malo predebeo, mada je dosta stabilan u vazduhu. Nisam ga merio ali mislim da je malo tezi od klase za koju je deklarisan, ali to samo moze da ti bude plus dok ucis bacanje jer ces bolje osetiti punjenje stapa.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Moj savet kao mladjem kolegi poucen svojim iskustvom kupi za 120e neki polovan stap i bice bolji od tog atacka..moj prvi je bio Sage launch i bio je vrh :) i kasnije mozes da ga prodas za skoro istu cenu..za 120e prati oglase i naletece ti vec nesto..Bio je jedan Winston za 100e imaraznih stapova..razmisli dobro .. :D meni je atack za te pare sranje  :)

MMMMMMM

Newbie
Učlanjen(a)
31.05.2013.
Broj reagovanja
0
VISION VIPU kosta 120e, a ATTACK je oko 50e. Hvala na savetima kao početniku mnogo mi znače

Vrh Dno