Vremenska prognoza--KORISNO

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Najlepsi deo sezone horor  :eek:. Na mojoj omiljenoj recici zbog nenormalno visokih temperatura u samom pocetku ''proleca'' buknula vegetacija

pa izgleda kao vodostaj lula-avgusta. Trava pocela da gusi reku,jos jedan suncani talas i kraj ribolovu na toj reci.

Sve se poremetilo,pisem dosta dugo unazad ''ribolovacki dnevnik'',STRASNO !  :eek:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jebem ti leto 2013!Živi očaj!7 dana neprestanog vetra!Titraju mi živci samo tako!!!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja u nedelju kada nervni slom ne doživjeh,vjetar duvao cjeli dan.I kao da mjenja pravac svaki čas!
Mislim d aje to uticalo na insekte a onda i na ribu.
Voda mala,prozirna a ribe ni za lijeka!
E sad tek pred kraj mjeseca stabilizacija  :'(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ne znam kako je kod ostalih ali ja ovog septembra nisam sastavio tri izlaska na vodu.Svaki dan duva ludaćki vetar!Jutros je osvanulo fenomenalno jutro,spremam se,kad pogledam kroz prozor polako pojačava,a sada već duva tajfun.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
I najgore sto kod nas konstantno od pocetka leta duva iskljucivo sever ili severo-zapad. Jebote Beograd bez kosave, da mi je to neko pricao da ce da se desi, rekao bih mu da je budala. Stvarno su ove klimatske promene uzas zivi.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ne gledajte vremenske prognoze za sledeću nedelju, nekome može da se sloša  :'(

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Nema kud lošije da mi bude.  7. maja sam "proslavio" mesec dana bez ribolova.
Planirao sam 2-3 dana da provedem u Bosni, sad komotno mogu da planiram to za maj 2015.  :doh:

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Pa dokle više, taman  voda došla na neku "normalu" i opet sad :mad:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Strelac je napisao(la):
Ne gledajte vremenske prognoze za sledeću nedelju, nekome može da se sloša  :'(

Bezveze je da citiram samog sebe ali eto... Kada sam napisao ovo gore pre neki dan ni u jednom momentu mi nije bila ni na kraju pameti mogućnost da se desi ovakva kataklizmatična poplava. Bilo mi je samo kako će reke opet da nadođu i odlože pecanje za još neko vreme..... Ovo niko nije mogao ni da predpostavi.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Kod nas ribe hvatali po njivama,u dvorištima od kuća.Tako da je riblji fond definitivno sje*an  :'(
A još se nije oporvaio od 2010,znači šipak ćemo da lovimo!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Strelac je napisao(la):
Drugari moji, mogu da konstatujem da je sezona sušnih godina prošla, trajala je nešto više od decenije. 2000ta godina je za Svrljiški Timok bila katastrofalno loša, brzaci su bili suvi a virovi su pozeleneli. Na mnogim drugim rekama je vodostaj u toku letnjih meseci bio na granici biološkog minimuma, to je prošlo i pred nama je sezona kišnih godina i velikih i mutnih voda.

Priroda mora da se okupa i prečisti od kojekakvog otpada, prašine.... nakupilo se dosta.

Ne volim proročanske zajebancije ali se setih ovog posta ...  :doh:

Vrh Dno