Vremenska prognoza--KORISNO

BIG FOOT

Newbie
Učlanjen(a)
16.04.2008.
Broj reagovanja
0
Ovo je jako interesantno pomagalo iz Norveške:
http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herzegovina/Republika_Srpska/Ribnik/detailed_long.html

Jako je jadnostavno za korištenje, ali se mora znati da je kao i sve druge prognoze precizno na kratko, tj. do 5 dana, a na duže rokove točnost pada...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Za Niš i 50ak km okolo...

Prilozi

• Vreme.jpg
    Vreme.jpg
    55,8 KB · Pregleda: 181

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ne znam kako je vama,ali meni se ovo proleće smučilo!U posledjih 60 dana,vetar ubija sigurno 40 :mad:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja juče izlazi na jezero sav optimističan,znam gdje su bucovi a bogami i klenovi.Šipak!!! K'o kuća!
Vjetar je tako duvao da mi se muva vraćala u lice.Nisam znao šta da radim.I kada sam odlučio da se vratim nazad usledilo je pojačanje,tek tada je zaduvao.Ajme meni čamac se probijao kroz talase i po nesreći nestane mi goriva,ubio sam se veslajući.

Po kazivanju ostalih ribolovaca riba je ovih dana katastrofa radila,plus sam vidio par strukova i na moju nesreću mreža je radil punom parom.
Od nadležnih ni traga ni glasa već godinama :(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Auih,kakva prognoza za narednih pet dana,sve gore od goreg.Kod mene šest dana ubija vetar,neverovatna godina!

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Idi na plovak da mi ostali na miru mozemo da musicarimo  :hammer::D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Dubinka rules  :hammerhead:

Ja pratim ovu stranicu već godinama i za par dana unaprijed su više nego precizni:

http://www.accuweather.com/

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
a ja se ravnam glede vremena samo  preko http://weather.weatherbug.com i nemam nikakvih zamerki

MM007

Newbie
Učlanjen(a)
07.09.2011.
Broj reagovanja
0
Meni se dopada recimo Vremenska prognoza za Nišavu, jer komparativa je, daje rezultate sa dva nezavisna izvora, pa lakše mogu da naslutim šte se sprema.

Inače mislim da je jedini merodavan HMZ Srbije, jer samo on meri, svi ostali muljaju, al kod njih se obično izgubim dok nadjem šta mi treba.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ovo je najviša temperatura koju sam ja registrovao ove godine do sada.

Prilozi

• 40 u Svrljigu....jpg
    40 u Svrljigu....jpg
    41,9 KB · Pregleda: 153

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Konačno je sinulo Sunce!Kod mene je februar bio blag,ali toliko vlage u jednom zimskom mesecu ne pamtim.Zadnjih nedelju dana kiša je lila kao iz kabla,toliko, da ni zemlja više nije mogla da upije vodu.U bašti su mi lale skoro procvetale :doh:,a i voćke ubijaju poslednjih nekoliko dana.Samo da ne udari neki mraz,pa možda i sezona porani malo.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja sam miščljenja da će ipak koji dan da bude mraza.
Kod nas su sva korita puna.Neki dan sam bio na terenu i prolazio pored Drinjače,Tišće i Jadra.Sve vode su ogromne!
Taj dan samo na Drinjači sam primjetio pad za oko jedan metar.
Jedina dobra stvar što će se korita očistiti od smeća.
Ova sezona kod nas će debelo da kasni.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Samo da sunce ogreje nedelju dana iznad 10 C i nista me nece spreciti da izadjem na vodu! :D

Vrh Dno