wapsi dabinzi

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Druze Nebo,

materijal je stigao, sve je odlicno. E sad, samo jos da naucim da vezujem, i bice sve ok  :D.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
E bas mi je drago  :D polako ne treba puno da se nauci neka osnova

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Hvala na veoma korektnoj saradnji.....i na trudu da mi pribavis ostale materijale, koji su mi trebali....

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Pa ja tek sad vidim, da je kolega Markovic prvak, i da meni sutra stizu muve sampionskog porekla :).

Nebojsa.kg

Senior member
Učlanjen(a)
04.06.2016.
Broj reagovanja
1
Stigao mi je i poklon paket i od kolege Markovic-a, pa zelim ovim putem da se zahvalim na vecem broju muva, i kalemima za vezivanje. Mada, s obzirom, na broj muva, necu morati ja skorije da vezujem :).

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
jedno naknadno pitanje-moze li se wapsi super fine, onaj iz pirotske prodavnice, bojiti anilinskim bojama-onim za tekstil, neke wapsijeve  dabinge-materijale davno sam bojio ali se sad ne secam koji su bili(sparkle duubing, setih se u medjuvremenu?!!!).
naravno da hocu da im zadrzim osnovna svojstva vezana za suve musice.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
390
Pa Rade druze sto bi bojio imas 30 boja. Ali bih ja pre Hareline nego Wapsi.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
da, malo zbog para a malo i zbog slobodnog vremena zimus, imam nameru da narucim  otvorene boje pa se malo igram ali  da ne upropastim plovnost

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
390
Pa 2 e je pakovanje Hareline Micro fine dabbing. Ja se ne bih drndao da farbam i prljam kucu. Eto naruci dabing taj dabbing ima 19 boja od toga ti realno ne treba vise od 5-7 ali eto uzmi 10 boja i ja cu ti za svaku polovinu dati 1e ako ti je mnogo kesica ili hoces da imas vise boja. 

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
kolega, da ga ima u srbiji narucio bih, bez te platne kartice sam  inace bih uzeo  5 boja, posto ovih dana idem u penziju imam  mnogo slobodnog vremena pa zato postavljam pitanje(ne secam se da je simpson ranije imao ovaj kvalitet-mislim da jeste? a time pirot ga nema na stanju-ponudi), a i zivci mi rade na zimski rad u kuhinji, zena malkice grdi a ja po svom. imam inace oko 200 ziper kesica kupljenih ili svojerucno nacinjenih dabinga, musica za dva zivota, ni sam ne znam kad cu taj dabing i navezati-shvatas.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
390
Pa skupice se vrv par nas odavde sa foruma pa cemo naruciti nesto. Podelicemo sipping i to je to.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
pre neki minut narucih  nekoliko sa kolegom iz sela,imenjakom koji nije clan  na ovom sajtu, pa cemo videti sta cemo, pare odose  za pirot, hvala ipak na savetima a opit  cemo probati na rasini i moravi, nadam se, rezultate javljam dogodine.

Vrh Dno