sasats je napisao(la):nemoj tako oholi onolike sljive po terazijama i u bulevaru a ti ces da im pricas sta je rakija :-*
naravno da je trstenik poznat po grozdju,nisam se dobro izraziosasats je napisao(la):na kolikom uzorku si formirao misljenje ? mislim da nisi poznavalac trstenik nije poznat po sljivi vec po grozdju . verovatno si poreklom iz zapadnih krajeva ili si vezan na neki drugi nacin cim favorizujes . svuda ima dobre rakije ako se koristi kvalitetna sirovina jer je proces izrade univerzalan
..neba je napisao(la):a Proto u mojim krajevima Bosne svi prave ljuti prepek
Dunju kupiti je van pameti,jer niko ti nece prodati rakiju od dunje,treba 1 tona dunje za 15-20 l rakije uz dodatak oko 20-25 % secera moze se izvuci 30 i koji litar
Uspem da se ogrebem od jednog domacina godisnje za 1-2 l
Generalno mogu piti svaku rakiju,al najlepse je piti kako i pravila nalazu za sve vocne rakije 42-44 stepena ,sljiva moze do 45 ,a loza do 47-8 stepeni,jer u takvim rakijama ne dolazi do gubitka mirisa i ukusa rakije, odnosno voca
PROTA71 je napisao(la):Pazi, gajbu da nema sanse.....
Pst, Ja sam mu sektorski, nema sanse da ce da upeca...nosim cigle sa sobom, slaninu, lizalice, porno casopise...radiokasetofon...i komsijinog rotvajlera(onog sa slike/jbg kad vec zna da pliva steta da ga zapostavi)