www.musicarenje.com

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Pozdravljam novi mušičarski web site, www.musicarenje.com. Napravili su ga naši bivši članovi, nezadovoljni atmosferom na našem sajtu. Odličan potez. Filozofija mušičarenja nije jednolična i oni kojima ne odgovara pristup mušičarenju kakav se može videti na našim stranicama mogu da potraže istomišljenike na konkurentskom, bratskom, sajtu.
Verujem da će naše tamošnje kolege uložiti puno truda da prikažu naš sport iz sasvim drugačijeg ugla i napraviti mesto prijatno za sebe i istomišljenike. Siguran sam da će im ono što su čitali i ono što će tek čitati na našim stranicama pomoći da na najinteresantniji način dotaknu sve aktuelne mušičarske teme.
Preporučujem svim posetiocima www.musicarenje.org da obavezno posećuju i bratski www.musicarenje.com.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
I ja sa zakasnjenjem pozdravljam sajt. Iako smo kao konkurencija ja bi ga pre gledao kao nase prijatelje, musicarske pobratime. Iz sukoba koji je vladao na ovom sajtu izrodio se jos jedan i ja kao otac musicarskog web community sada imam dva ceda :). Iz svega gore navedenog korist ce imati internet korisnici jer ce moci da jednu stvar vide iz dva ugla. Neznam samo da li cemo se i posecivati i pisati medjusobno, da ne bi raspirivali sukobe, ali time will tell
Sve najbolje vam zelim o moji ex moderatori i NE ex drugari!
Salut

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
eeeeee moram malo da budem dobar! Zajebavam se! Ima tamo dosta likova koji su cool, to sto im se sajt nesvidja to je njihova stvar! Ne ex se odnosi na sve koje vise ovaj sajt ne interesuje. I to je cool, nece da pisu nemoraju!

flydoc

Junior member
Učlanjen(a)
03.05.2006.
Broj reagovanja
0
U ima kolega sa www.musicarenje.com zahvaljujem se na lepim zeljama!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Prvi mušičarski sajt sa forumom na ovom jeziku je ovaj koji upravo gledate. Neko vreme je bio i jedini, ali je onda došlo do razdvajanja interesa i "struja", pa je stvoren drugi, sličan sajt sa forumom, www.musicarenje.com. Bilo je malo rasprava i sitnih svađa prilikom razdvajanja na dva sajta i foruma, ali to je izgleda normalno. Nakon nekog vremena (kao da vreme leči ) sve se utišalo i stari članovi i osnivači coma su se ponovo pojavili na orgu. Istovremeno su obnovljena i intenzivirana druženja i susreti na vodi i najznačajnijim mušičarskim manifestacijama poput niške Izložbe Muva i takmičenja u mušičarenju širom Srbije.
Izgleda da je prošlo vreme kada se na dva sajta gledalo kao na ljute protivnike. Malo se razlikuje dizajn i naravno ekipa moderatora i administratora, ali su članovi sa vremenom postali gotovo isti.
To je moje viđenje svega ovoga i zadržavam pravo da nisam u pravu ili da neko sve ovo vidi iz potpuno drugog ugla. Ja sam se pre nekoliko dana učlanio i na taj forum i počeo umereno da učestvujem na njemu. Naravno, veoma sam oprezan, jer sam "do juče" nazivao to mesto "dvojnik", "duplikat", "kopija", "mušičmarenje" itd., ali neka to bude prošlost i vrsta provokacije i zezanja na račun onih koji su takođe preterivali.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja na taj sajt uopste ne mogu da se registrujem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno