Zanimljivi video snimci

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Kukuuuu...na tren pomislih da sam Ja u pitanju,pa majkumu uništio sam sve dokaaaaaaaze..kod Vrhpolja jeseni 2010  :'(
Hm,čim se rep pojavio sve mi je bilo jasno.. :) :) Al dooooooobro,vidi se da je zajebaVancija  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Kuku, gde ja živim  :doh:    :whistle:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qwwfwhg-mG0[/youtube]

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Fantastična reklama.

I ti se pitaš zašto ti turisti smetaju kad loviš štuku ili šarana?

Stavljaj lonče za kafu DOLAZIM ODMAH!!!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Pa lepo je ovo Seb, jedino je malo glupo što loptice za golf upadaju u pećinu...  :-*

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Seb, sta da ti kazem kad nemas srece. Mozda ti jednog dana svane  :bleh:

http://www.youtube.com/watch?v=brPIUyd9i0E

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@Strelac, dobro došao! Ma sada ne lovim toliko oko jezera več se zavlačim po obraslim terenima gde imam mir. Trenutni poso mi ukrade ogromno vremena ali  :blush: bit če več prilike samo da se još malo stvari poslože kako trebaju.

@Goci, ma po koja golf loptcia odleti i do Save Dolinke ;) samo dobro je da ne pogodi koga od ribolovaca  :hammer:

@Jovanča, ma šuti bre....mom najboljem školskom prijatelju je još gore, prisiljen je da živi u Norveškoj i taj se baš stvarno muči  :whistle: On je mene več dva puta obišao, sada se nadam da ču u bliskoj budučnosti moći i ja njega. Pa da se upišem i kojim lososom ;) ::)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Nema ti bezanja, uhvatili te paparaci na 0:24....razbice te zena  :D

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
      Sebastian,stvarno te zalim  :yeswink:,bezi iz te vukojebine,evo ti stan u centru Jagodine a ja cu da te zamenim tamo ,drugarski  :whistle:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hahahahaha  :hammer: hvala imaš pravo....pa lepo mogu onda svaki dan u Mango po burek ili što god drugo.....ili tamo gde peku čevape na kilo pa svaki dan krkanje  do iznemoglosti :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@nesp, to je pogled sa terase "belvedere" iza Titove vile ili nekih 300m od kuće u kojoj živim. Lep pogled  :smoke:

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
  Kolega,vidim znas po nesto o Jagodini,ipak razmisli,tu je reka Belica,puna klenova,ZOO vrt ,AKVA park itd. A Mango sad samo drzi najbolji

rostilj u samom centru grada. Cudim se da si cuo za moje selo tj. grad  ??? ???

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
tu i tamo, kada je prilika navratim, žena ima familiju tu pa sam tu i tamo upoznao delove Jagodine i gde valja jesti ;) Kada dođemo smo tu po tri dana pa onda sledi Bela Crkva.

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
  Kada sledeci put svracas,najavi mi se da te obvedem na jednu opasnu reku bar na 2-3 h,pribor ti nije potreban,ako nisi gadljiv na Orvisove

stapove  ;)

Vrh Dno