zvezdan
Hero member
- Učlanjen(a)
- 12.02.2008.
- Broj reagovanja
- 18
Preturajuci danas po kutiji sa materijalima,u nadi da cu pronaci neke zonker trakice,naleteh na neotvoreno pakovanje kozije brade.I taman da ga opet zaturim u neki od coskova gde retko preturam u potrazi za materijalima,prisetih se koliko dugo je kozija brada bila osnovni sastojak svih mojih bucovskih strimera.U ekspanziji sintetickih materijala koji trepere,sljaste,vibriraju,sami love ribu,gotovo zaboravih na ovu kreaciju prirode koja me dugo zadovoljavala u ribolovu bucova.U kombinaciji sa paunovim perima,kozija brada je sacinjavala vecinu strimera kojima sam musicario.Nema transparentnost,nema fleksibilnost flashaboua,niti sitnu vibraciju,ona je u vodi staticna,neodoljivo nepokretna,prava stvar za male strimere koji se vuku u sitnim trzajima.Njen najveci adut je belina.
Navezao sam par komada sa nekim novim materijalima u zelji da ovaj vratim na zasluzeno mesto u mojim kutijama.
Navezao sam par komada sa nekim novim materijalima u zelji da ovaj vratim na zasluzeno mesto u mojim kutijama.