strashni je napisao(la):Potrazite u pozamanterijama sinteticke uckure za trenerke i sorceve, oni su licnasti, lako se rascupkaju, jeftini su i ima ih u svim bojama, daju odlicnu plovnost kao dabing.
To iz uckura je 99% polipropilen
strashni je napisao(la):Potrazite u pozamanterijama sinteticke uckure za trenerke i sorceve, oni su licnasti, lako se rascupkaju, jeftini su i ima ih u svim bojama, daju odlicnu plovnost kao dabing.
strashni je napisao(la):Al ce neko da dobije batinice za stoljnjak :secsec: :secsec:
Jeli a što će baba da ti kaže na :secsec:MM je napisao(la):Ovo je deo tapiserije koji sam odsekao i "pozajmio" iz kuce moje babe. Boja je trula visnja,i neverovatno lako se upreda oko osnovnog konca. Musice napravljene od ovog materijala veoma lice na fazanov rep, mada naravno, to nije isto.
Gogo je napisao(la):Jeli a što će baba da ti kaže na :secsec:MM je napisao(la):Ovo je deo tapiserije koji sam odsekao i "pozajmio" iz kuce moje babe. Boja je trula visnja,i neverovatno lako se upreda oko osnovnog konca. Musice napravljene od ovog materijala veoma lice na fazanov rep, mada naravno, to nije isto.![]()
???easyrider_ je napisao(la):Zdravo zivo!
Je l ko od vas koristio, umjesto tungsten-glava kuglice sa lanca za cep na sudoperu??? Prava stvar! ???
easyrider_ je napisao(la):Zdravo zivo!
Je l ko od vas koristio, umjesto tungsten-glava kuglice sa lanca za cep na sudoperu??? Prava stvar! ???