Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja ne koristim ništa i idem na kud puklo da puklo Imam fotoaparat u torbici i nosim ga na visini malo ispod pazduha. Ne gazim dublje od pojasa od kako sam skoro otplivao i spasio se pomoču jedne stene za koju sam se uvatio :lol:. Dublje od pojasa zagasim retko kada i to samo na mirnim delovima reke gde tok nije močan. Inače za močne tokove je lepo koristiti štap (ne mušičarski) koji imate vezan oko pojasa ili ruke. Tako pomoču štapa možete ispitivati dubinu gaženja i uvek imate oslonac te tako zaštita za mobilni, fotić i ostalo vam nisu preko potrebni. Ako ste baš u potrazi za kakvim kesicama-vrećicama onda možda može da vam posluže i one zip kesice sa rajsvešlusom. Takve vrečice se zahtevaju i na aerodromima za sve sitnije predmete koje nosite sa sobom u avion (lekovi, parfemi, bomboni itd.). Mislim da bi i svaka obicna kesica za zamrzivač bila sasvim ok i zadržala bi vodu taman toliko da vam se aparat ne uništi. Fotić u kesu i lagani čvor i teško če voda da uradi kakvu štetu ako se čim pe dignete iz vode.