Brate Marvo,
Altina jeste deo Zemuna, i na Altini je otkrivena ta tanka podela na ljude koji sjeku i sijeku drva. Nemoj da te to opterecuje, to je samo mali test da se utvrdi "nacionalnost" ispitivanog subjekta, to nema nikakve veze sa tobom. Nisam ti odgovorio za Sunshine, jbga, to sto ce da pravi koncert NIJE Sunshine, vec Bane sa novom ekipom, Postujem coveka i njegovo delo, ali to jednostavno NIJE Sunshine

Sikilicjo,
"nacionalnost" i nacionalnost NISU iste stvari. Moj maternji jezik NIJE srpski, i priznajem da moj maternji jezik NEpoznajem
, ali za razliku od tebe i bande na ovom sajtu, ja sam nesto kao velemajstor -crni pojas - drugi dan u prdenju posle pijenja soka od banane po pitanju nam dragog srpskoj jezika. Bas sam juce drzao predavanje o srpskom i srbijanskom jeziku i naisao sam na potpunu nevericu i neshvatanje. Amorfnost i netransformatibilnost glagola u srpskom jeziku je za tebe nepoznanica jer plovi barka i kapetan bele ladje na njoj
Cinjenica je da mi i dalje nisi odgovrio da li je u pitanje: sjecem ili sijecem? Ja stvarno NEpokusavam da te zajebavam, NITI te zajebavam, ja samo pokusavam da odradim moj posao. NE covece, necu ja tebi da dam misljenje niti presudu niti preporuku, NIJE to za tebe
nemoj da se plasis.
Brate Marvo,
pitanje glasi sta ti mislis da li Skafukacija, sjece ili sijece drva? Nije pitanje za tebe da li ti sjeces ili sijeces. Napisi sta mislis da Skraftacija preferira...
A sada spektakl, jos jedna od pesama iz zibrke radovi na putu:
Evropa mase avgustima
U motel u motel Izabel
Turcima cigla Srbima cele kula na papuci za gas
Kosovka devojska ili vise medicinska sestra
neumorna vozi cisternu s'rujnim vinom "Car Lazar"
reklamira anti septicni jastucic za rane
hansaplast 10 X 6 cm
proizveden prema postupku BEIERSDORF HAMBURG
i kao prirucna apoteka smesi se turistima
in vino -Zupa veritas
Evropa mase avgustima
i nosi svoj desni jajnik na suncanje u grcku
Altina jeste deo Zemuna, i na Altini je otkrivena ta tanka podela na ljude koji sjeku i sijeku drva. Nemoj da te to opterecuje, to je samo mali test da se utvrdi "nacionalnost" ispitivanog subjekta, to nema nikakve veze sa tobom. Nisam ti odgovorio za Sunshine, jbga, to sto ce da pravi koncert NIJE Sunshine, vec Bane sa novom ekipom, Postujem coveka i njegovo delo, ali to jednostavno NIJE Sunshine
Sikilicjo,
"nacionalnost" i nacionalnost NISU iste stvari. Moj maternji jezik NIJE srpski, i priznajem da moj maternji jezik NEpoznajem
Brate Marvo,
pitanje glasi sta ti mislis da li Skafukacija, sjece ili sijece drva? Nije pitanje za tebe da li ti sjeces ili sijeces. Napisi sta mislis da Skraftacija preferira...
A sada spektakl, jos jedna od pesama iz zibrke radovi na putu:
Evropa mase avgustima
U motel u motel Izabel
Turcima cigla Srbima cele kula na papuci za gas
Kosovka devojska ili vise medicinska sestra
neumorna vozi cisternu s'rujnim vinom "Car Lazar"
reklamira anti septicni jastucic za rane
hansaplast 10 X 6 cm
proizveden prema postupku BEIERSDORF HAMBURG
i kao prirucna apoteka smesi se turistima
in vino -Zupa veritas
Evropa mase avgustima