Zasto su Sklopocija i Piroman on-line u 04:51?

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Brate Marvo,

Altina jeste deo Zemuna, i na Altini je otkrivena ta tanka podela na ljude koji sjeku i sijeku drva. Nemoj da te to opterecuje, to je samo mali test da se utvrdi "nacionalnost" ispitivanog subjekta, to nema nikakve veze sa tobom. Nisam ti odgovorio za Sunshine, jbga, to sto ce da pravi koncert NIJE Sunshine, vec Bane sa novom ekipom, Postujem coveka i njegovo delo, ali to jednostavno NIJE Sunshine :( :( :(

Sikilicjo,

"nacionalnost" i nacionalnost NISU iste stvari. Moj maternji jezik NIJE srpski, i priznajem da moj maternji jezik NEpoznajem :(, ali za razliku od tebe i bande na ovom sajtu, ja sam nesto kao velemajstor -crni pojas - drugi dan u prdenju posle pijenja soka od banane po pitanju nam dragog srpskoj jezika. Bas sam juce drzao predavanje o srpskom i srbijanskom jeziku i naisao sam na potpunu nevericu i neshvatanje. Amorfnost i netransformatibilnost glagola u srpskom jeziku je za tebe nepoznanica jer plovi barka i kapetan bele ladje na njoj :) Cinjenica je da mi i dalje nisi odgovrio da li je u pitanje: sjecem ili sijecem? Ja stvarno NEpokusavam da te zajebavam, NITI te zajebavam, ja samo pokusavam da odradim moj posao. NE covece, necu ja tebi da dam misljenje niti presudu niti preporuku, NIJE to za tebe :) nemoj da se plasis.

Brate Marvo,

pitanje glasi sta ti mislis da li Skafukacija, sjece ili sijece drva? Nije pitanje za tebe da li ti sjeces ili sijeces. Napisi sta mislis da Skraftacija preferira...

A sada spektakl, jos jedna od pesama iz zibrke radovi na putu:

Evropa mase avgustima

U motel u motel Izabel
Turcima cigla Srbima cele kula na papuci za gas
Kosovka devojska ili vise medicinska sestra
neumorna vozi cisternu s'rujnim vinom "Car Lazar"
reklamira anti septicni jastucic za rane
hansaplast 10 X 6 cm
proizveden prema postupku BEIERSDORF HAMBURG
i kao prirucna apoteka smesi se turistima
in vino -Zupa veritas
Evropa mase avgustima
i nosi svoj desni jajnik na suncanje u grcku

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
piroman je napisao(la):
Brate Marvo,

Altina jeste deo Zemuna, i na Altini je otkrivena ta tanka podela na ljude koji sjeku i sijeku drva. Nemoj da te to opterecuje, to je samo mali test da se utvrdi "nacionalnost" ispitivanog subjekta, to nema nikakve veze sa tobom. Nisam ti odgovorio za Sunshine, jbga, to sto ce da pravi koncert NIJE Sunshine, vec Bane sa novom ekipom, Postujem coveka i njegovo delo, ali to jednostavno NIJE Sunshine :( :( :(

Brate Marvo,

pitanje glasi sta ti mislis da li Skafukacija, sjece ili sijece drva? Nije pitanje za tebe da li ti sjeces ili sijeces. Napisi sta mislis da Skraftacija preferira...

Vaistinu Nažalos' :( :mad: :'(

Sad si me bacio u ozbiljno razmatranje u kojem ću morati teškim deduktivnim metodama da dodjem do sledećeg zaključka:
-Dragi nam čika Sjekloča (možda i Sjekloća, izvinjavam se) u svom prezimenu ima već glagol seći u jekavskom obliku tj. sjeći. Iz toga se izvlači zaključak da Sjeki ne sječe drva pošto ima parno grejanje :whistle:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Jos jedna od pesama iz zibrke radovi na putu:

Napustam te vadeci zub sebi vernom

napustam te vadeci zub sebi vernom
propetom pretesnom ocaj ocnjaka unoseci
u slobodan pad preko glave vrtlara
koji upravo prebira kamilicu misleci na tvoje oci

tamo gde je trebalo da se zaustavim
na materinskoj steni nije bilo mesta za stih o telu

Brate Marvo, samo mi hrabri ostajemo da jedemo pitice verujuci u reinkarnaciju Sunshine-a :(

Ako je tvoja procena da bi on odabrao Sjecenje BEZ i, to znaci da je on Djesbaista, sto pak znaci da je pravi musicar, jer kod Djesbaista nema normalnih voda za varalicarenje, vec samo tih Vasih muscarskih, sto znaci opet da bi on trebao pod najhitnije da preuzme ovaj sajt od Lucky-a da ga izvede na pravi put i da pokaze ljudima da NE samo varalicarenje srbina spasava, vec i musicarenje srbina skapava!

Uaaa vlast, Lucky, Zajkula, Gamarus i Miksic, da se povucete odavde i da predate sajt Simuniciji da ga vodi u zdravlju i zadebljanju, da ga vine u visine, da se na sajtu konacno nadje i malo slanine (vojvodjanski clanovi)...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
A šta ako je sa tromedje Sr-BiH-Cg
To ti nije palo napamet :blues:, tu se m(i)ješaju ekavski, ijekavski i jekavski i dobija se izvorni oblik SrBskog jezika. (odo ja mlogo lupetam :doh: )

A sunshine ako napravi cert 14.2. ja idem pa makar se smorio, al moram još jedared da ih čujem naživo da se razočaram i počnem da slušam Šemsu i Sinana ;)

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Jebiga, posto u ovom dijelu ne egzistira MODIFY solution, mora ovako...

piroman je napisao(la):
Ako je tvoja procena da bi on odabrao Sjecenje BEZ i, to znaci da je on Djesbaista, sto pak znaci da je pravi musicar, jer kod Djesbaista nema normalnih voda za varalicarenje, vec samo tih Vasih muscarskih, sto znaci opet da bi on trebao pod najhitnije da preuzme ovaj sajt od Lucky-a da ga izvede na pravi put i da pokaze ljudima da NE samo varalicarenje srbina spasava, vec i musicarenje srbina skapava!

Ima, ima.... i to OHOHOOOOOO! Al si ti mlad pa nijesi imao prilike da obidjes Bunu, Sanu, Bosnu, Unu, Bosut,Neretvu i ostale drine i zrmanje (sic!!!), da tamo malo vrtis voblere....

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Brate Marvo,

ovo je test, ovo NIJE realnost. U realnosti postoji jako mnogo dijalekata u svim krajevima prelepe nam titine (malo t) SFRJ. Ima ih toliko da NEAM sanse da ih se setim ni 30%, a po hardkoricnosti se izdvajaju bratski jug Srbije i bratska ostrva Kroacije. Njih NIKO nemoze da razume :( Ovo sto ja ovde poksuavam da uradim je test, koji cak NEMORA da ima veze sa realnoscu. To je parapatopsihologija lingua (Nangu, Ikola, Mwerazi) i sluzi da se postigne cilj a to je...

Nastavljamo:

Neznani unuk

sedi ispod Avale na dve obale
jede lipovu resu
svira u elektricne gusle
usamljen sve sto zaboravi
trpa u najlon kesu

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Je li be Pirke jel si ti na nekim psihoaktivnim supstancama :pijani:ili si naturalno taki :D
Pa gde nalaziš ove pesme čoveče Božiji, ovo je gore od haikua profesora iz gimanazije mog ćaleta :doh:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Brate Marvo,

lepo sam preedstavio autora i delo, znaci knjiga se zove: Radovi na putu, autor: Slobodan Pavicevic.

Da nastavimo:

Radni dan, zenidba Dusanova

(dolazak u svatove)

glavu u korpi nosim
i jos neka slova od kojih samousluga zaudara
na jutarnjeg pevca

dve kasirke srednju pogledase
moj ujace

ona siri zlacane butine
otkucava hleb (1kg)
zlatioborsku kobasicu (100g)
toalet papir (1)
(+)
jaje (1) i kaucija za njegovu ljusku

gleda me pravo u oci
glavu bi da mi ne otkuca, ali u kasi cuci
zbir
iz tube istiska slajm

otkucaj kazem
stanje blagajne se nece promeniti
na Balkanu

(pogledam levo, desno)

pile malo vrti se u izlogu
puse mu se krilca

odoh ja u kurac

nose me Lab i Sitnica

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nema Pirketa.... :( Da nije poceo da slusa "Vatrogasce"? Ili poceo da vodi zenu u ribolov? :-X

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
:)

Cekam tvoj mudri odgovor o nemudri to jest premudri Skificifrijo!

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
:D :D :D :D

Vidi njega!!! K'o zapeta puska!!!

Sretna ti Nova godina i Bozic! Posebno tebi! :bye:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Sretno ti bilo svako tvoje kilo (vec si napoisao da si debo :)

Hajde da cujemo odgovor i da krenemo sa plitkoumnom analizom dubokog mentalnog aspekta...

Vrh Dno