Zimsko mušičarenje

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Maločas sam bio na malo zimskog mušičarenja. Izbockao sam desetak klenova, za sat vremena, i potpuno se zadovoljio.
Ako nađem društvo, sutra ću možda da obiđem i jednu planinsku-klenovsku reku. Čekam da mi se jave Jr, Lucky, Kuzma ili Gringo, da organizujemo jedan dobar trip do Toponičke reke, za koju sam čuo da je bistra i mala.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Auuu, nije trebalo da nabrajam. Izostavio sam veoma važnog Mr. Žakulu. :hmmmm:

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
od svih klenarosa ovde niko da pomene zimsko pecanje kruponog klena na barama?
bare bistre ko rakija , a najveci klenovi se upravo tu love,barem ovde kod nas na Zapadnoj Moravi , eto tako se mi zabavljamo zimi kad sve ostalo zakaze
sto zbog vremena sto zbog vode , a bogami ove zime cemo videti kako radi smudj na knicu  naravno bicete blagovremeno obavesteni

gasa

Junior member
Učlanjen(a)
04.03.2006.
Broj reagovanja
0
LJUDI PA MOŽETE I NA TEMSKU NIJE MUTNA JUČE SAM IMAO TAKVE INFORMACIJE. 

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ne verujem da na Temskoj radi klen na muve, a nemamo u blizini bare sa raspoloženim klenovima. Pobi ih suša! :'(
Preostaje nam da okušamo sreću na malim chalk streamovima.
Samo, niko mi se ne javlja... :(

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Idemo Randjo samo ako poneses kameru da nastavimo film sa onom babom sa Koritnicke reke.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
DAnas su pale dve stuke na barama kod L Stene. Nisu baba robge,  al bitno je da se stap savijao prema vodi ::).
Pomalo krivim sebe sto nisam probao grgeca, neki ga tipovi pecali na sitne kedere, ipak zima ce biti duga pa ce i oni doci na red

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Kuzma je napisao(la):
DAnas su pale dve stuke na barama kod L Stene. Nisu baba robge,  al bitno je da se stap savijao prema vodi ::).
Pomalo krivim sebe sto nisam probao grgeca, neki ga tipovi pecali na sitne kedere, ipak zima ce biti duga pa ce i oni doci na red

iskrene čestitke!  :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Kuzma je napisao(la):

Dobre vesti za čiču! Sledeći put idemo zajedno, please.

V

vaga

Guest
  Pre ovog velikog vodostaja na Vlasini sam veoma dobro prolazio na imitaciju kamenog cveta plasiranog na dnu,loveci u vecim kolicinama krkusu,siljku i ponekog klena.A ovih dana planiram da probam na vesticu povrsinski da prevarim nekog klena,cuo sam da hoce ( trenutno ga rasturaju na crvice ) u jednoj zatoki ( poznati zimovnik ) Juzne Morave,u ataru sela Grajevce.Sutra u podne krecem a uvece imate informacije,konkretno... :smoke:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Moze Mixe, a sutra je na meniju Topla voda i njezini stanovnici

Vrh Dno