ZVEZDA - PARTIZAN

Ajmo navijači...

• Crvena zvezda

Glasovi: 11 57,9%
  • Partizan

Glasovi: 4 21,1%
  • Ni jedan od ova dva kluba

Glasovi: 4 21,1%

• Ukupno glasača
    19
  • Anketa je zatvorena .

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
Ma strah me samo od ovog Jokana debila... mada... ma dobijamo!!!  :firends:
Idem ja u ribe, eve mi ga waders  :ninja:

Prilozi

• musicar & grobar.jpg
    musicar & grobar.jpg
    33,3 KB · Pregleda: 111

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :firends:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
Molim sve one ljude dobre volje i pogotovo one koji zelje dobro nasem fudbalu.....da batale sve!!!!!!
Za nas nema spasa,kakav antifudbal,kakve SUDIJE,kakvi IGRACI!!!!!!ZLO I NAOPAKO!!!!!! :p :p DNO!!
"zvezda*(namerno malo slovo jer zaista ni toliko ne zasluzuje)............Partizan :D :D :D :D :D :D :D
Evropoooooo nedaj nam ni kvalifikacije za bilo sta sem mozda za reprezentaciju ;)
Pre par fodina pametni ljudi u Rusiji,dovedu strane sudije i sve se resi....
Ove nase spodobe i totalni autsajderi.........Koroman,Milijas- UZAS!!!!Moreira za start u prvom poluvremenu crveni!!!
Generalno,20.45h B92 i Liga Sampiona-i FUDBAL!!!!

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Molim sve one ljude dobre volje i pogotovo one koji zelje dobro nasem fudbalu.....da batale sve!!!!!!
Za nas nema spasa,kakav antifudbal,kakve SUDIJE,kakvi IGRACI!!!!!!ZLO I NAOPAKO!!!!!! :p :p DNO!!
"zvezda*(namerno malo slovo jer zaista ni toliko ne zasluzuje)............Partizan :D :D :D :D :D :D :D
Evropoooooo nedaj nam ni kvalifikacije za bilo sta sem mozda za reprezentaciju ;)
Ove nase spodobe i totalni autsajderi.........Koroman,Milijas- UZAS!!!!Moreira za start u prvom poluvremenu crveni!!!
:respect:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Djole je napisao(la):
MM je napisao(la):
Dal` da idem sutra na derbi il` na Gradac ?   :-\

Ma na Gradac, zna se vec ko ce da pobedi, tako da nista neces da propustis.  :) ;)

Jesam li ti rakao. I ako si otisao na Gradac dugujes pice. Ja dobih minus ozgleda (mozda i zbog ovoga) ali mi sladja ova dva plusa  :)

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Evo ti plus nemoj da places...Mada ti navijas za radnicki (to su oni sto dobise beogradsku filharmoniju)  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
PROTA71 je napisao(la):

Imali smo priliku da gledamo imitaciju fudbala i 17:30 i pravi fudbal u 20:45

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
dok sam se vraćao večeras sa vode slušao sam na radiju da je bio neki karambol na derbiju... :hammer:

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
simpson H je napisao(la):
Vaskrsnuce Zvezda nema brige. Ovo sto se sad radi je tipicno mesetarenje i obezvredjivanje klubova koji igraju imitaciju fudbala. Polako, dolaze bolji dani... I za reprezentaciju.

Ima li života posle smrti ??
Najtvrđi je sanduk od JAVOROVOG drveta.  :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
MM je napisao(la):
simpson H je napisao(la):
Vaskrsnuce Zvezda nema brige. Ovo sto se sad radi je tipicno mesetarenje i obezvredjivanje klubova koji igraju imitaciju fudbala. Polako, dolaze bolji dani... I za reprezentaciju.

Ima li života posle smrti ??
Najtvrđi je sanduk od JAVOROVOG drveta.  :hammer: :hammer: :hammer:

Barabo jedna :) :) :D :D beži tamo na taj neki Ribnik i uživaj.... :bye: :bye: :bye: :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Crvena zvezda je nekada bio klub za kojega sam navijao dugo godina a onda je to postalo samo ime kluba čijega je slava postala samo deo istorije. Nogomet mi se ogadio i samo navijanje. Ostala mi samo sečanja.

Samo kada se setim - svetski prvaci...kakvo slavlje širom zemlje...pucalo se  :D lumpovalo  :doh: ...ludnica :doh: :doh: :doh:

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
Prenosim zvanično saopštenje MFS-a:

Mole se poštovani mušičari, navijači crvene zvezde, da kada se bude održavalo takmičenje ne Đetinji, nipošto ne prolaze kroz SEVOJNO, jer bi to izazvalo bolne flashback-ove i bitno poljuljalo psihičko zdravlje pojedinaca,
što bi negativno uticalo na regularnost takmičenja.   :hammer: :hammer: :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
MM je napisao(la):
Prenosim zvanično saopštenje MFS-a:

Mole se poštovani mušičari, navijači crvene zvezde, da kada se bude održavalo takmičenje ne Đetinji, nipošto ne prolaze kroz SEVOJNO, jer bi to izazvalo bolne flashback-ove i bitno poljuljalo psihičko zdravlje pojedinaca,
što bi negativno uticalo na regularnost takmičenja.   :hammer: :hammer: :hammer:

:eek: :eek: :eek: :'( :'( :'( :doh: :doh: :doh: :whistle: :whistle: :whistle: ??? ??? ??? :zajedno:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
Pita čika klinca: "Je li mali, a za koga ti naviajš?"
Klinac: "Za Partizan"

Čika: "A od velikih evropskih klubova? Mančester, Milan, Barcelona...?"
Klinac: "Pa za Zvezdu, naravno"  :D :D :D

Vrh Dno