ZVEZDA - PARTIZAN

Ajmo navijači...

• Crvena zvezda

Glasovi: 11 57,9%
  • Partizan

Glasovi: 4 21,1%
  • Ni jedan od ova dva kluba

Glasovi: 4 21,1%

• Ukupno glasača
    19
  • Anketa je zatvorena .

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Djole je napisao(la):
Pita uciteljica klinca u skoli. Jel najvise volis mamu. Klinja kaze ne a ona ga pita a zasto ne volis mamu. Ona kaze pa ona me non stop tuce. Aha. A jel volis najvise tatu. Ne. A zasto. Pa i on me non stop tuce. A jel imas brata ili sestru. Imam brata. A jel volis brata. Ne. I on kad god stigne me tuce. A jel ima neko koga volis, zabrinuto uciteljica. Ima, CRVENU ZVEZDU. A zasto bas crvenu zvezdu. Zato sto ona nikoga ne TUCE  :hammer: :D :hammer: :hammer: :D :doh:
Bravo Perice(Dinamo) evo ti 5-ica.:reče učiteljica(Zvezda)  :hammer:  :hammer:  :hammer:
Samo za druga Đoleta kad bude opet prisutan!!!!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sašaPI je napisao(la):
Bravo Perice(Dinamo) evo ti 5-ica.:reče učiteljica(Zvezda)  :hammer:  :hammer:  :hammer:
Samo za druga Đoleta kad bude opet prisutan!!!!

Nece Djole dugo biti prisutan u ovom topicu :D

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Nije interesantno kad ga nema, da upadne u vatru!
Naravoučenije: IPAK TUČE!!!!  :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Iako ne preferiram domaći fudbal dugo godina,sinoć sam smogao snage da odgledam onu dramu do kraja.Zalaganje neverovatno,kao da su Nemci istrčlali na teren,par centarfora jako dobar,konačno imamo ljude koji mogu da daju gol,otkrovenje tekme Kadu.Ipak gorak ukus ostavljaju neki neverovatni ispadi pojedinih aktera utakmice.Prvi je crveni karton Đorđevića.Skandalozno je da igrač ne može da se kontroliše dok ekipa lomi utakmicu,pa uklizava kao debilčina a potom i prigovara.Debela kazna po džepu.Druga stvar koja me je duboko razočarala je Pižonov gaf sa izbacivanjem lopte.Možda ono nekome deluje simpatično,ali je upravo odraz sportske i ljudske ograničenosti.Napraviti onakav potez sa  utrčavanjem cele klupe na teren je ordinarna budalaština,i pravo je čudo da nam je sudija bio naklonjen gotovo celu tekmu, pa nije čovek napravio neke radikalne poteze koji bi napravili haos na terenu.Dobar sudija,jednu jako nezgodnu i negativnim nabojem obojenu utakmicu lako je priveo kraju.

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
E da su grobari znali da im je jedan delija bio na zapadnoj tribini :-X!!! I to ispod Dodika, Divca, Antica.....Atmosfera prelepa...ali ni i od igre Partizanovih igraca,Apoel da je hteo mogao je da im da gol, strasna ekipa!
Eto bar sam prvi put bio na Partizanovom stadionu ako nista! :p

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
EVO JEDNE "PARTIZANSKE PESME"

VESELJE SE SIRI NA SVE STRANE SAD SLOBODNO PO FORUMIMA SER....MO

[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/pyHBjUdvoL0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en[/flash]

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Đole je opet prisutan...kako lako pada u vatru  :eek: da su oni njegovi GROBARI imali bar deo te žestine de bi im bio kraj  :hammer:  :hammer:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/MxAPggIvK2I&hl=en&fs=1&[/flash]

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Evo blize se revansi kvalifikacija za ligu evrope. Da li ce se srpski fudbal i ove godine obrukati i opravdati svoj kvalitet?
Nesto mi govori da ce Zvezda odigrati dobru utakmicu ali 3:0 je mnogo!!! Bice uglavnom dobra igra na Marakani. U Slovackoj, mislim da ce biti bezveze utakmica sa previse rastezanja po terenu, preskakanja sredine, sutiranja lopte van igre.  Zato ce i izostajati golovi tako da ce biti bedna igra.

kolubarac

Newbie
Učlanjen(a)
09.06.2008.
Broj reagovanja
0
kada bi zvezdini igraci pruzili 200% mozda bi izborili castan poraz.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
:) :) :) :tbumb:

http://www.crvenazvezdafk.com/srecan-rodjendan-dejo-2352-c19-video.htm

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
:bangbang: :bangbang: :bangbang: :zajedno: :zajedno: :zajedno: :aaa: :aaa: :aaa: :lurk: :bat: :sm: :sm: :sm: :samotuci: :samotuci: :samotuci: :rambo: :rambo: :rambo: :pozzz: :pozzzz: :pozzz: :pozzzz: :pozzz: :poke: :machinegun: :poke: :machinegun:

Dajte jos smujlija  :D :D :D

Vrh Dno