ZVEZDA - PARTIZAN

Ajmo navijači...

• Crvena zvezda

Glasovi: 11 57,9%
  • Partizan

Glasovi: 4 21,1%
  • Ni jedan od ova dva kluba

Glasovi: 4 21,1%

• Ukupno glasača
    19
  • Anketa je zatvorena .

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Razgovaraju Federer,K.Ronaldo i Dule Vujosevic????
Mene poslao BOG na zemlju da budem najplaceniji fudbaler na SVETU rece Kristijano..!!!!
A mene kaze Federer da budem najbolji teniser danasljice...
Dolazi Dule i kaze'Sta se lozite,nikoga nisam poslao' ..... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
I večeras je dokazano da crnci iz Amerike,mogu vrlo lako da useru ceo trud ekipe sa samo dve greške,ali,koga oće u u WC-u nađe čokoladu  :hammer:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
Bravo momci!
Setih se jedne davne utakmice ove dve ekipe, sa jedne strane: Divac, Đorđević, Paspalj, Željko Obradović (na terenu!), Grbović, Savović, Ivo Nakić a na klupi isto Duško Vujošević :doh:
Sa druge strane ih se ne sećam puno: san Epifanio, Solazabal, Sibilio...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Onakvu pljacku u sred Beograda odavno nisam video, mozda jos od nepriznatog gola Milanu protiv Zvezde :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ne bih voleo da se to desi jer sam okoreli partizanovac ali sinocnji kos je jako diskutabilan,barsa ce se zaliti i verovatno uzeti tekmu jer je lopta dirana posle isteka vremena.po kosarkaskim pravilima barsa je u pravu, e sad.....

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Lopta jeste dirana po isteku vremena ali se nije nalazila iznad obruca tako da je ovo za Partizan druga pobeda.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Lopta je dirana i to u silaznoj putanji, mogla je od huka publike ili vetra ili felsha ili bilo kog faktora da udje u kos. Pravila su jasna, prsli ste! :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
crni nisam bas siguran da ce nam dati pobedu,barselona je to a i lopta na obrucu je bila jako sumnjiva.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Sta ima da se zna?

Pa sve jasno  :) http://www.euroleague.net/

malo treba pogledati i statistiku dole  :p

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Pa, niko se nije nadao pobedi, ali smo je svi priželjkivali. Ako ćemo pošteno, Barsa nije ni zaslužila.
Ako reše da joj poklone bodove... :'( :'( šta da se radi - para vrti gde brurgija neće.
Malo da sviram na prazno...Barsin igrač broj 17 je povukao mrežicu. Ako za Robertsa važi da nije smeo da igra, važi i za njega. Šta bi bilo da je on ubacio loptu u koš posle isteka vremena.
Priznali bi pobedu Barseloni.
Meni je bitnije da velika Barselona trčkara i traži da joj daju pobedu protiv "nekog malog" Partizana - van terena.
Mada lično mislim i nadam se da će ostati kako jeste.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sta reci do:::: U MALO BARSA DA IZNENADI U PIONIRU :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno