ZVEZDA - PARTIZAN

Ajmo navijači...

• Crvena zvezda

Glasovi: 11 57,9%
  • Partizan

Glasovi: 4 21,1%
  • Ni jedan od ova dva kluba

Glasovi: 4 21,1%

• Ukupno glasača
    19
  • Anketa je zatvorena .

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Djooooooooooooole,geneeeeeeeeeeeracijooooooooooo!!!!!!!!!!Juhuuuuuuuuuuuuuuu.....
Ej,maznuli smo vas u stonom tenisu,ahaaaa....za decake...i igramo finale sa Banatom cini mi se ;) :)
Eto,prc...da niste bas sve naj,naj... :p

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
djole ubismo smo ih u pojam vise,pocese da izvlace sportove za koje nikad cuo nisam,jos sad odose i u mladje kategorije....nemoj vise leba ti :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
e
PROTA71 je napisao(la):
Djooooooooooooole,geneeeeeeeeeeeracijooooooooooo!!!!!!!!!!Juhuuuuuuuuuuuuuuu.....
Ej,maznuli smo vas u stonom tenisu,ahaaaa....za decake...i igramo finale sa Banatom cini mi se ;) :)
Eto,prc...da niste bas sve naj,naj... :p

Pa nismo stvarno, priynao sam i naveo vaš žensku odbojkaški tim. Imaću u vidu i stoni tenis te će ući u konačno sumiranje.

Gegula samo uzivaj u peharima, titulama i kupovima. Dovoljno ih je , ostavimo malo prostora i njima

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Djole je napisao(la):
e
Pa nismo stvarno, priynao sam i naveo vaš žensku odbojkaški tim. Imaću u vidu i stoni tenis te će ući u konačno sumiranje.

Gegula samo uzivaj u peharima, titulama i kupovima. Dovoljno ih je , ostavimo malo prostora i njima

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoj,kad dođe taj dan,kad krene klupko da se odmotava,kad počnu miševi da begaju....c,c,c,c,c,c,c,c,c,c,c,c,c,c..Bjeke,Zeke i ostale barabe..neka,pehare iz liga bez briga,Evropa je misaona jedinica za vas,nikad ništa...traga niste ostavili...raspucavaju vas svi...pune tribine,čega bre  :( ludih navijača????Parni valjak,melje????Šta,gloginje...???
GOTOVI STE!!!!!!!!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
:) :) :) :) :D :D :D 8) :-* :bleh: :bye: :tbumb: :nowink: :nowink: :nowink: :yeswink: :yeswink:

Nego zaboravan sam pod stare dane....Gegi,Gegulence,Gegulice....Geguuuuuuuuuula!!!!!!
Ostadoh duzan za Floret i sablju....evo objasnjenja,slikovito  :nowink:

http://www.rudolfcvetko.com/o-sabljanju/

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
mi cemo da osvajamo trofeje u ligi bez briga,samo tih liga ima nesto malo mnogo,a sto se tice evrope vi jos masete za vas nezaboravnom '91(ako se ne varam za god) kad ste osvojili lazni kup sampiona....a sto se tice onog sporta ok,nisam znao da si mislio na macevanje,floret mi je nepoznata rec a i u ostalom koga briga za to.....ja sam mislio da taj sport postoji samo na tv :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
i ne zaboravi proto da PARNI VALJAK MELJE I JOS DUGO CE MLETI.....a vi gurbeti da ne kazem cigani pokrijte se usima i na vasem mestu se ne bih oglasavao uopste...smesni ste :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Don Dragoljub

U "Partizanu" je sve jasno kao dan. Suverena vladavina Zarka Zečevića dozivela je pun cvat po dolasku njegovog univerzalnog vojnika u liku i delu Dragoljuba Vukadinovića na čelo fantomske tvorevine, u narodu poznate kao Skupstinski odbor FK "'Partizan".

Kako se zapravo zove to telo s glavom bez mozga? To verovatno ne znaju ni njegovi tvorci, revnosni skupstinari, koji su u trenucima njegovog začeća u transu aplaudirali Zečeviću kada je sa suzama u očima saopstio da ipak ostaje u "Partizanu". Negde se pominje kao "okrnjeni upravni odbor", negde kao skupstinsko-upravni odbor", a negde samo kao rukovodeći organ kluba na čelu s Dragoljubom Vukadinovićem".

Gospodin Dragoljub Vukadinović, za prijatelje "teflonski don", brzo se snasao u novoj ulozi. Zapravo, uloga lopova za njega i nije toliko nova, ali se sredina, u kojoj trenutno operise, dosta razlikuje od njegovog prirodnog stanista gde se velikom brzinom afirmisao kao ozbiljan kriminalac - Gornjeg Milanovca. Kombinacije, koje je do juče pravio sa svojim direktorima i pojedinim političarima, danas pravi sa Zekom i starim mu prijateljem Dankom. Njih dvojica su tu da ga na brzinu obuče kako se grade stadioni i prodaju igrači, a ako negde zapne, zna se gde će naći Bjekovića - u njegovoj kancelariji.

Zbog svakojakih zataskavanja, istraga o njegovom poslovanju prevazila je granice lokalnih nadleznosti i stigla pravo do "velikih igrača" koji su, prema dobro obavestenim izvorima iz vrha srpske policije i tuzilastva, doneli čvrstu odluku da stanu na put mafiji čiji je glavni stab u Humskoj 1.

Kao vođe klana označeni su Zečević, Đunić i Vukadinović, patoloska trojka koja, ne birajući metode i sredstva, čuva sebi leđa u nameri da zastiti svoj mukom ukradeni penzioni fond".

[size=14pt]Dragoljub Vukadinović, glavni finansijer Metalca, član Upravnog odbora Partizana i potpredsednik FS Srbije[/size]

Prilozi

• 23523_svukadinovic01-_f.jpg
    23523_svukadinovic01-_f.jpg
    17,7 KB · Pregleda: 92

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
gegula je napisao(la):
mi cemo da osvajamo trofeje u ligi bez briga,samo tih liga ima nesto malo mnogo,a sto se tice evrope vi jos masete za vas nezaboravnom '91(ako se ne varam za god) kad ste osvojili lazni kup sampiona....a sto se tice onog sporta ok,nisam znao da si mislio na macevanje,floret mi je nepoznata rec a i u ostalom koga briga za to.....ja sam mislio da taj sport postoji samo na tv :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
i ne zaboravi proto da PARNI VALJAK MELJE I JOS DUGO CE MLETI.....a vi gurbeti da ne kazem cigani pokrijte se usima i na vasem mestu se ne bih oglasavao uopste...smesni ste :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Lažni kup šampiona??????????????????????????????????????????????????

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
koliko se secam bez engleza te godine i spanaca ako se ne varam......a mozda i jos neke zemlje ,jbg ne pratim drugorazredne klubove :nowink: :nowink: :nowink: :nowink:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
gegula je napisao(la):
koliko se secam bez engleza te godine i spanaca ako se ne varam......a mozda i jos neke zemlje ,jbg ne pratim drugorazredne klubove :nowink: :nowink: :nowink: :nowink:

Pratićeš,pratićeš....Mladi Radnik,Lučane,Trudbenik  :D :D :D
Ček murja da upadne kod vas u atar,biće ko u Italiji...pst,imam dojavu o tome....još sića od kvote(1.20)!!Sigurica...počelo opasno češljanje... :-X

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
djole brate dal' nisi cuo mozda kako su  cergari prosli u cacku????? nece lap top da mi otvori jedino tu stranicu gde je borac :nowink: :nowink: :nowink: :nowink:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

P.S.-.........Djole,Gene......cimao sam te na neki broj mobitela...ima li jarebica????Pardon za OFF  :doh:

Vrh Dno