ZVEZDA - PARTIZAN

Ajmo navijači...

• Crvena zvezda

Glasovi: 11 57,9%
  • Partizan

Glasovi: 4 21,1%
  • Ni jedan od ova dva kluba

Glasovi: 4 21,1%

• Ukupno glasača
    19
  • Anketa je zatvorena .

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Ajde, ajde - ionako na stadionu nikad nisi ni bio :D
Sve što znaš o fudbalu je  :p :p :p

Pa da te mozda ucinim malo ljubomornim.

Od 86-90 adresa stanovanja mi je bila HUMSKA 1 a sledece 3 godine sam otisao blize radovom stadionu.

Tih 7 godina nista se nije propustalo i nije bilo vikenda da nisam bio i na stadionu i uz crno bele. Tada se igrao fudbal, tada se navijalo, tada su se vodile borbe i na terenu i van terena. Tih trenutaka se rado secam, cak i jedne od drazih slika sa utakmica su mi iz tog perioda. Posle rata sve je izgubilo onu staru draz, kada ides na utakmicu a adrenalin pumpa li pumpa. Posle toga vec na prste mogu nabrojati na koliko sam utakmica isao. Ima i kod nas istorije  :)

Tako da ziveti nekoliko godina u ulici HUMSKA 1 i biti komsija sa tvojim najmilijima je PRIVILEGIJA.

Tako da se i dalje budim  veseo, cio, nasmejan, vedar...

Ajd ziveli u to ime

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
eeee  sta ti je grobar ziveo covek na stadionu.......ne vredi djole pricati da mi imamo samo jedan klub u zemlji ostalo su pokusaji....

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Par skraćenica iz Humske 1:

Šta znači KEŠ?
- Komšije Evropskih Šampiona

A SPS?
- Susedi Svetskih Prvaka

:bleh: :bleh: :bleh:

P.S. ovo sam već postovao ali mi se sam nameštaš sa tom Humskom 1

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Kad se probudim ,budem se nasmejan, cio, veseo, radostan.

Ovo sto doticni pokusavaju da isprovociraju sa ovim crvenim  :bleh: bolje da cutim, otici ce predaleko  :hammer: :hammer: :hammer:

Oni se bude nesrecni, tuzni, sa dobokom zaloscu..

Pope za koga navijas BTW, onako usput pitam  :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
Par skraćenica iz Humske 1:

Šta znači KEŠ?
- Komšije Evropskih Šampiona

A SPS?
- Susedi Svetskih Prvaka

:bleh: :bleh: :bleh:

P.S. ovo sam već postovao ali mi se sam nameštaš sa tom Humskom 1

:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: ne valja ti ova skracenica nesto ili nisi dobro preveo :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Djole je napisao(la):
Pa da te mozda ucinim malo ljubomornim.

Od 86-90 adresa stanovanja mi je bila HUMSKA 1 a sledece 3 godine sam otisao blize radovom stadionu.

Tih 7 godina nista se nije propustalo i nije bilo vikenda da nisam bio i na stadionu i uz crno bele. Tada se igrao fudbal, tada se navijalo, tada su se vodile borbe i na terenu i van terena. Tih trenutaka se rado secam, cak i jedne od drazih slika sa utakmica su mi iz tog perioda. Posle rata sve je izgubilo onu staru draz, kada ides na utakmicu a adrenalin pumpa li pumpa. Posle toga vec na prste mogu nabrojati na koliko sam utakmica isao. Ima i kod nas istorije  :)

Tako da ziveti nekoliko godina u ulici HUMSKA 1 i biti komsija sa tvojim najmilijima je PRIVILEGIJA.

Tako da se i dalje budim  veseo, cio, nasmejan, vedar...

Ajd ziveli u to ime

Generacijo....jel se secas neke pobede partizana u to vreme,mislim kad si bio blizu stadiona??? :) :p :bleh: Jel bila koja...ili si kao i svi ostali grobarcici tada uzivao u nekim tudjim pobedama,,,Pa lepo glasi ONA vasa Historija ono o nesrecnom detinjstvu,danima puberteta,odrastanja,sazrevanja...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
secam se ja ove  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mcOjSsI4dwA[/youtube]

tada isprskasmo cigose na sred marakane ,sezona posle vaseg cuvenog KES-a :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Slusaj Ti basketas, necu odgovor od vas maloletnika koji sve znate preko kompa...Djole je moj drug,godine su iza nas....svrake nam popile mozak kad smo se kao klinci palili na neke davno zaboravljene fore...Ja sam imao vise srece pa sam nesto i video od fuce  :-* :bleh: :bye
A tek Poljud,Maksimir ili ludi Vinkovci...Kantrida je shou uvek bila...U Zenicu se jedva islo,Pristina bilo gostovanje sa krcatim stadionom vaterpolista(belo keche)...NIsh bio relaksacija u odnosu na Sarajevo,Mostar,Tuzlu i njenu Slobodu...jbg!!!Ko je tad razmisljao o MU,Minhenima ili Realu...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ma u pravu si ,vi sve sto ste osvojili je otislo u istoriju ,ja ipak volim da zivim u sadasnjosti...
u ostalom ja samo nadopunjujem naslov.....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
au jebo te pa nije 1-0 vec 2........ sta je za reci osim :'( :'( :'( :'( :'(....mrtvi partizan.......eeee a hocemo avrama......lepo neko rece ovde dolaze nam crni dani.....zajebana situacija pred revans.....cestitam ciganima na pobedi....

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Mnogo pametnije da vi grobari pratite košarku, a mi fudbal (bar dok vam je cenjeni trener na toj poziciji, što će, bar se nadam, potrajati par godina  :hammer: ), i mirna Bačka.
:D

Vrh Dno