10 ft

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
gamakatsu udice su odlicne. za sve ove godine kako vezujem najvise sam njih koristio i nikada nisam imao problema . samo sam jednom naleteo na fals udice 10ke f15 ... pucale su na stegi pri motanju . 

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Baki-Pa je napisao(la):
Ovako možemo do 1. marta..... Jednostavno, nisi u pravu.

Možemo ,ja se ipak rukovodim da svako treba pecati sa onim što mu odgovara i što misli da je najbolje za njega. jednostavno ne pristajem na kompromise.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
U vreme kad sam poceo da musicarim kitu moju si mogao da nadjes Dohiku, Varivas, Tiemco i ako je neko nabavljao bilo je par likova i to je bilo za nas smrtnike pravo zlato ako dobije neku kao i kad vidis nekoga sa Simms opremom. Bio si osudjen na Gamakatsu i Mustad. Vezivali smo na skobaljaskim udicama jebem li ga one 2SH  tako nesto i te udice su bile za nas tad odlicne. E sad kako rastes i kako se trziste povecava normalno je da tezis boljem. Mozda su i ovi iz Gamakatsu poceli da fusere nemam pojma ali udica koja na #14 izvadi skobalja od 2.5 kg iz Drine sve je ne samo losa.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bas tako maricu  :tbumb:  ni trenutka ne sumnjam da ima boljih udica od gamakatsu ali kada zakacis muvu na desetki f11 2sh na tipetu 0.20 i pokidas tipet a udica ostane ista kakva je bila ...to je za mene odlicna udica

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
neba je napisao(la):
Možemo ,ja se ipak rukovodim da svako treba pecati sa onim što mu odgovara i što misli da je najbolje za njega. jednostavno ne pristajem na kompromise.

Tako si mislio i o Regalki pa se završilo Renzetijem, ako se dobro sećam....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
https://www.facebook.com/155851727857343/videos/1033113676797806/
evo resenja za veliku reku ... dvorucni stapovi malih klasa i velikih duzina . idealno za nimfu , mokru , strimer . a overhed tehnikom mozes da prebacis reku suvom muvom .

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
sasats je napisao(la):
https://www.facebook.com/155851727857343/videos/1033113676797806/
evo resenja za veliku reku ... dvorucni stapovi malih klasa i velikih duzina . idealno za nimfu , mokru , strimer . a overhed tehnikom mozes da prebacis reku suvom muvom .
Commando mi je sledeća kupovina definitivno! Posebno posle Ivanovih iskustava iako mu je moja ideja upotrebe commando glave digla kosu na glavi  :hammer:

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
24
Samo par reči o pomenutim Commando glavama. Odlične su, ali nisu predviđene za distancu, to čak i Ward kaže, prepričano, ako je prioritet ditanca onda je potrebno potražiti neku drugu strunu drugog proizvođača. Ova struna je vrlo kratka, ima dosta graina po jedinici dužine, i takav taper da lako nosi tonuće poly-e i MOW tipove u kombinaciji sa prilično teškim imitacijama,  a prvenstveno je namenjena za skagit stil bacanja, moze i T&G i overhead ali svoj raskoš najviše pokazuje u skagitu. Može ona daleko da se baci, posebno overhead-om, ali se mora voditi računa da se štap ne polomi. Mnogo pažnje mora da se posveti running line-u, kako u odabiru pri kupovini tako i za vreme ribolova, posebno kada se duboko gazi, jer se radi sa dosta velikom dužinom running-a u rukama. Noćna je mora ako running iole tone. Poprilično sam siguran da nije pravi izbor za bacanje suvih mušica, posebno ako je prezentacija bitna.
I još nešto, definitivno mislim da ovo nije ono što pokretaču ove teme treba iako je perfekta u kobinaciji sa pomenutom dužinom štapa u bilo kojoj klasi.
Napisah više od par reči o nečemu što nema meze sa naslovom, mada može da posluži 

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Po ovom bih ja mogao na moju #3 od 10 fita sto stize ( za nimfu )da stavim onaj But deo i da kokam na Drini kao sa dvorucnjakom?

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
24
Možeš, mada ne vidim potrbu da to uradiš, može da ti smeta kad pecaš na negde na drugom mestu. Commando se super baca jednom rukom, što mu je i prevashodna namena, jednoručni štapovi u svetu skagit-a

Vrh Dno