Ada??????

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Predlažem da temu pod naslovom "Ada" prepustimo Greengu i njegovim drugarima, dok Forum MSN ne završi svoj posao. Može se tu mnogo toga zanimljivog pročitati.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zakula to je veliki uspeh na tom malom reviru imajuci u vidu da ga pustosite redovno,moje ribe su sve nazad  svom jatu dok tvoje i tvojih drugova hvataju led vasih pastrmskuh zamrzivaca..

Z

Zakula

Guest
http://www.youtube.com/watch?v=dbI5K0AzNHI

Prilozi

• Ili je konac mnogo tanak ili....42+!!! (mereno toplomerom).png
    Ili je konac mnogo tanak ili....42+!!! (mereno toplomerom).png
    64,2 KB · Pregleda: 293

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Samo ukratko,slikano sa visine 1.85cm. a ispod repnog peraja vidi se moja cizma u minijaturi.
Stvarno mi je zao sto neznam i nezelim da upoznam tehniku slikanja ribe koje slikane pod odredjenim uglom izgledaju bar za trecinu krupnije,ako neznas o cemu pricam imas ucitelja koji ce ti to objasniti i tako te uvesti u svet zabluda,obmana ljudi na ovom forumu...
Treba li mu ime spomenuti.... :smoke: :smoke: :smoke:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
gringo je napisao(la):
Zakula tragedija je sto si hvatan u krivolovu na Moravici.

Mixmaster je napisao(la):
Sa kesicom za Smokey?

Kolko sam ja čuo, nije bilo Smokija, ali je bilo krivolova pastrmki tokom oktobra, u sred lovostaja, u sred UiP revira! Uhvatio ga je i prijavu napisao jedan od najboljih ribočuvara ovog dela Srbije, mladić koji je letos nažalost poginuo u saobraćajnoj nesreći.  :'(

Poštuj bar mrtve bitango jedna krivolovna!!!

p.s. Smoki možeš naći jedino u svojoj glavi, umesto mozga.

p.s.2. Ispunih kvotu na ovom forumu za 2009. Sledeći post 2010...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Kada vidim naslov ove teme, toplo mi oko srca jer tu sam na nekoliko stotina metara od '71 godine. Mnogo dana pecanja, mnogo predjenih kilometara biciklom, mnogo bezanja iz osnovne i srednje skole samo zbog ovoga u naslovu "Ada".

Ali kad pogledam postove, ono katastrofa. Ljudi castite se do mile volje to su vase stvari i nemam nameru da vam se mesam. Ali...

Ko je bio, bio je, ne videh da se bilo koja strana bunila sto ima predstavnike u svim organima novoformiranih tela. Tako i treba da bude, da se ujedine sve snage za opstu korist.

Zar je toliko tesko otici u udruzenje iskopirati krivicnu ili bilo kakvu drugu prijavu i onda reci sve? Skinuti se vise sa ovih supljih prica "jesi-nisam" i rekla-kazala.

Vecinu vas poznajem licno, sa nekima sam u odlicnim odnosima sa nekima i nisam. Ljude mogu da kvalifikujem samo iz odnosa prema meni jer se ne poznajemo dovoljno. Sa nekima sam lovio, niko od tih nije bio krivolovac za to vreme. Prema meni je jedino Zakula bio smrad i ostao je smrad, tako ga i njusim.

@Goci

Brate preterujes sa tim napustanjima foruma. Tako si i kod mene uradio, zasto? Ne zelis da delis prostor sa Mixom? Disete aman isti vazduh u Nisu pa ne skaces sa mosta zbog toga? Opusti se malo imas ti jos dosta da kazes a i mlad si.

@ Bluefox

Neces biti ni bolji ni losiji musicar ako kazes pravu meru ribe, pod uslovom da si je merio. U strahu su velike oci ali tesko da budu toliko velike da omasis desetak cm. Ako ima preko 34cm ja je pojedem.

@ Djole

Rasprodaj im stege i stapove i sviraj fajront :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Oni koji u MFSSRS predstavljaju Gocija, Blue Foxa, Gringa, Jr-a i slične, biće uskoro izbačeni iz upravnih organa te organizacije.
Nimalo me ne interesuju njihove "prijateljske" i "poslovne" veze sa bilo kim. Moj posao, kao legitimnog predstavnika niških mušičara, je da sa nekoliko overenih dokumentata i par veoma jednostavnih argumenata dokažem da je njihov "angažman" drska prevara, a njihovo pojavljivanje na Skupštini MFSSRS uvreda za tu organizaciju i Mušičarsku Sekciju Niša.

Z

Zakula

Guest
simpson H je napisao(la):
Kada vidim naslov ove teme, toplo mi oko srca jer tu sam na nekoliko stotina metara od '71 godine. Mnogo dana pecanja, mnogo predjenih kilometara biciklom, mnogo bezanja iz osnovne i srednje skole samo zbog ovoga u naslovu "Ada".

Ali kad pogledam postove, ono katastrofa. Ljudi castite se do mile volje to su vase stvari i nemam nameru da vam se mesam. Ali...

Ko je bio, bio je, ne videh da se bilo koja strana bunila sto ima predstavnike u svim organima novoformiranih tela. Tako i treba da bude, da se ujedine sve snage za opstu korist.

Zar je toliko tesko otici u udruzenje iskopirati krivicnu ili bilo kakvu drugu prijavu i onda reci sve? Skinuti se vise sa ovih supljih prica "jesi-nisam" i rekla-kazala.

Vecinu vas poznajem licno, sa nekima sam u odlicnim odnosima sa nekima i nisam. Ljude mogu da kvalifikujem samo iz odnosa prema meni jer se ne poznajemo dovoljno. Sa nekima sam lovio, niko od tih nije bio krivolovac za to vreme.
Prema meni je jedino Zakula bio smrad i ostao je smrad, tako ga i njusim.[/quote]

Auuuuu,mnooogo si me razocharao Simpsone,mnogo! Iskreno,ne mogu da verujem!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mr.Zakula je napisao(la):
Auuuuu,mnooogo si me razocharao Simpsone,mnogo! Iskreno,ne mogu da verujem!

Mislim da sam se u ovom trenutku preterano potresao. :D
Ne zelim da iznosim detalje, znas i sam kako je bilo.

Z

Zakula

Guest
Naravno,bez emocija! :hammer:

Shalu na stranu,mislim da si preterao! U svakom sluchaju zavrshili smo prichu... Pozdrav Simpsone!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Oni koji u MFSSRS predstavljaju Gocija, Blue Foxa, Gringa, Jr-a i slične, biće uskoro izbačeni iz upravnih organa te organizacije.
Nimalo me ne interesuju njihove "prijateljske" i "poslovne" veze sa bilo kim. Moj posao, kao legitimnog predstavnika niških mušičara, je da sa nekoliko overenih dokumentata i par veoma jednostavnih argumenata dokažem da je njihov "angažman" drska prevara, a njihovo pojavljivanje na Skupštini MFSSRS uvreda za tu organizaciju i Mušičarsku Sekciju Niša.

Ovo se zove "Kako mali Djokica zamislja". Nisam ocekivao da si toliko tvrdoglav. Postoje samo dve opcije. Ili da pokusas da rusis MFS zato sto je svoje clanove koji hoce da rade izabrala na funkcije (SF-Horor-Komedija) ili da uskratis svoju ekipu iz MSN za takmicenja istupanjem iz MFS (Horor). U oba slucaja ispastaju musicari i prosto ne mogu da poverujem da se tako neodgovorno ponasas.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Istina da sam van događanja i za za razliku od svih vas bliže Nišu, recimo neupućen, malo tko još ne zna da ste podjeljeni ako ne drugačije a ono na otvorenim raspravama gdje se god pojavite na forumima.
I pored svega dijelim Simsovo mišljenje i nad time se zamislite svi (da ne nabrajam poimence) mušičarenje iznad svega, neka vam to bude pred očima a ne ispravljanja krivih Drina, imam sličnu situaciju kao vašu kod mene u zajednici gdje mi je  teško ne uzeti stranu, no uistinu neka vam viši cilj bude na umu kao i meni. Ispravljanje prošlosti je teško, za neke i kasno, a za neke i nije. Ako imate imalo snage suzdržite se režanja jednih na druge, napravit time prvi korak, a onda dalje radite odgovorno i zakonski , glupo je da mušičari oko vas ispaštaju jer ste tvrdokorni a jadni neupućeni i neopredeljeni mušičari ostaju sa strane jer ne znaju kome da se priključe. Zajebite to, ovo do čega ste došli ne treba uništiti nego izgrađivati, mogli bi biti odličan primjer i puno šire no što mislite. Namjerno ne iznosim simpatije ni prema jednima (mada postoje) jer to što se kod vas radi nije rješenje, nego kompliciranje situacije. Znanje imate, stručnosti imate , iskustva imate, pa jel moguće da ćete i vi potvrđivati da su svi balkanci samo dobri kad im neko zapovjeda a sami se ne znaju dogovoriti ništa.
Mušičari ste a ne političari, tako se i ponašajte. Konstruktivno i samoodgovorno, na kraju živ čovjek griješi ali se to da i ispravit zar ne ? Tiha voda brijege valja.
Ovo je prvi i zadnji put da se uplićem u vaše rasprave, uistinu se ne smatram ni sudijom, ni osobom koja bi imala prava praviti reda među vama, ali se bar zamislite nad time dali je interes MSN-a općenito tjeranje maka na konac ili širenje znanja i mušičasrkog duha.

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Citam pazljivo temu 'ADA' i nemogu da verujem da se ovo sve desava.Nisam ovde da bi nekom solio pamet ili sta ti ja znam,ali zar ti ljudi iz MFS-a i dalje misle da obmanjuju narod..
Dajte ljudi pa nismo deca,od cega se finansira MFS,od para onih koji veruju da ce im upravo "SVEMOCNI MFS"
doneti boljitak.
Nema nista od toga...
MFS koliko mogu da procitam na internetu traje jos od prosle godine a boljitka nema,nisam cuo niti procitao da se neko pohvalio kako je MFS uradio nesto za boljitak nasih voda.
Da ne davim, za mene je ovo u pitanju licni interes i strpkanje novca od ljudi zarad pecanja pojedinaca po raznim svetskim destinacijama...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
dare je napisao(la):
Citam pazljivo temu 'ADA' i nemogu da verujem da se ovo sve desava.Nisam ovde da bi nekom solio pamet ili sta ti ja znam,ali zar ti ljudi iz MFS-a i dalje misle da obmanjuju narod..
Dajte ljudi pa nismo deca,od cega se finansira MFS,od para onih koji veruju da ce im upravo "SVEMOCNI MFS"
doneti boljitak.
Nema nista od toga...
MFS koliko mogu da procitam na internetu traje jos od prosle godine a boljitka nema,nisam cuo niti procitao da se neko pohvalio kako je MFS uradio nesto za boljitak nasih voda.
Da ne davim, za mene je ovo u pitanju licni interes i strpkanje novca od ljudi zarad pecanja pojedinaca po raznim svetskim destinacijama...

Ti si decko debil! Ko ti drma kavez?

H

humphrey

Guest
simpson H je napisao(la):

Ovo se zove "Kako mali Djokica zamislja". Nisam ocekivao da si toliko tvrdoglav. Postoje samo dve opcije. Ili da pokusas da rusis MFS zato sto je svoje clanove koji hoce da rade izabrala na funkcije (SF-Horor-Komedija) ili da uskratis svoju ekipu iz MSN za takmicenja istupanjem iz MFS (Horor). U oba slucaja ispastaju musicari i prosto ne mogu da poverujem da se tako neodgovorno ponasas.

Horror....just horror F Coppola Apocalypse Now... :D :D :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno