Balidza Fly 2

antares

Junior member
Učlanjen(a)
03.12.2007.
Broj reagovanja
7
ja mislio da je prostija muva a ovo je kao da sklapas svemirski brod

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Jedino sam pogresio pre sbs-a kod fb folije nisam je ucvrstio iza glave nego samo sam prekrio zadak....muvu sam probao mnogooo je dobra!!!

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
masala Masicu,3.ka isto ljepo lovi bez pauna,flashbacka i pevca...(klenovi su glupe ribe) kakogod jedva cekam isprobat i ovu!

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Juce sam se na Zapadnoj Moravi uverio u lovnost ove muve!!! Mislim da se efikasnost ove muve krije u tome sto lepo plusne kad padne na vodu!?!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
ekoljuba je napisao(la):
Juce sam se na Zapadnoj Moravi uverio u lovnost ove muve!!! Mislim da se efikasnost ove muve krije u tome sto lepo plusne kad padne na vodu!?!
Ova musica ima sve karakteristike koje su VRLO bitne za klena. Sadrzi paunovo pero i crveni rep - podseca malo na vesticu koja se pokazala kao jedna od najboljih muva za klena. I taj pljusak je mislim od presudnog znacaja. Iz istog razloga je i bambula toliko lovna klenovska musica.

Zato i ne sumnjam u lovnost Balidza musice.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Kad budem pravio ovu muvu, pravicu i verziju sa polipropilenom na vrhu da bi bila vidljivija! Jer mi se jedino ne svidja sto se slabije vidi a u nekim sutuacijama je to pozeljno! Ova muva je bila mnogo lovnija od ostalih koje sam probao, na nju sam imao petnestak klenova a na vesticu od policelona koju sam takodje forsirao samo jednog. Moj drugar koji nije imao balidzu samo 2 kom!!! E sad da li je slucajno ili .....!?!

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Ovo je stvarno dobra muva. POZDRAV ZA MUSICARE IZ VRANJA !! Inace u Vranju su pravi majstori za klena, pa ako moze da neko od njih postavi jos muva na koje cepaju glavonju!

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
18
Mogu samo da se zahvalim Mašiću na odlično sbs-u :tbumb:

Za vikend klen je samo kupio Balidžu,odlična kracija!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
245
Mnogi i dalje ne veruju u nju i misle da je nepotrebno komplikovana muva..,medjutim ima dana kada jede samo nju..:) ..Izuzetna muva...Drago mi je da uzivas sa njom..

Veliki pozdrav..

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
245
Samo joj daj duzu voznju,sama po sebi ona ima veliki otisak na void.Uz lagano zabacivanje i da pada kao "pahulja",ona opet pravi "pljusak" jos joj das duzu voznju i ocekuj brza i neprimetna usisavanja..:D ..:D

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
111
Napravio sam par komada na #10, jos nekoliko na #12 pa javljam rezultat...
Nadam se da ce opravdati mesto u prvoj petorci  :hammer: :hammer:
Kazi mi kako se ponasa u brzacima, ima li rezultata ?

Vrh Dno