simpson H je napisao(la):sasats je napisao(la):simpsone ,
najskuplji je onaj koji sam napravis, ako u to ulozis ljubav i visesatni rad.i ne sporim da takav stap vredi ne procenjivo(bar sam ja takav).ali nikad ne bi kupio takav stap,osim kada bi bio bogat(sa novcem), i kada bi hteo da se izdrkavam pred narodom.
home made je nesto drugo
Sasats,
to sto pricas je sasvim u redu. Ti nikad ne bi kupio taj stap. Ali ima onih koji bi ga rado kupili i zasto uopste mislis da bi se neko izdrkavao sa tim? Ima bamboo stapova od 150$, na ebay-u moze da se nadje i za manje para sasvim solidnih stapova. Znam dubinkase koji dan danas daju ogromne pare za Garante u eri lakih grafitnih surfova, mislis da to rade da bi se izdrkavali ili da ih drugi vide sa cime pecaju? Uopste ne moras da budes bogat da bi kupio bamboo. Uostalom daju ljudi na mobilne telefone po 500-600e pa ga bace za godinu dana, po meni je to izdrkavanje. Pitaj Mixa dal' bi pre uzeo Technics 1210MKII ili neki SONY CD ?
simpsone,
da li si ti kupio takav stap? ako jesi ...zasto ?......ako nisi ....zasto ?
ako jesi ....da li pecas na njega ?...ako nisi .....sto ga ne kupis ?
bez ljutnje, zanima me tvoj licni stav ?
a tek sam oko telefona rigorozan .trenutno koristim nokiu koja je prosle godine placena 1000 din(bez kamere) ,i ne nameravam da je menjam jer mi bolji nije potreban.ali sam zato pre dve godine za digitalni aparat dao 26000 jer zelim da imam dobar aparat.
nadam se da si razumeo poredjenje sa ovim o cemu pricamo
a ovaj covek na linku koji si dao to isto uradice sa bilo kojim stapom(cak i sa onim od 50e)