BAMBULA!!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
pedjabg je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Bambula nije muva koju treba napraviti i zabaciti, već poruka koju treba shvatiti.

Randjo, jesi li ti meteoropata?
Jok, ja sam autor bambule i još 100 sličnih mudrosti. Nisam meteoropata, ja sam tatamata i meteorofil. Do maločas sam tumarao pored Nišave. Meteoropatija može da uhvati samo onog ko sedi kod kuće dok ja trtim ribe.  :hammer:

jankoj

Junior member
Učlanjen(a)
14.10.2007.
Broj reagovanja
0
Bambula nije muva koju treba napraviti i zabaciti, već poruka koju treba shvatiti.

Ovo mi stvarno nije jasno, molim autora da razjasni...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jankoj je napisao(la):

Ovo mi stvarno nije jasno, molim autora da razjasni...

Poruku treba shvatiti sam, inače nema koristi.

:D Možda bi bilo dobro da napišeš posebnu knjigu o bambuli pod nazivom "Poruka bambule i njena misterija"  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Crnke, plavuše, zlaćane mmm... Sve lepotice jedna pored druge. :drool:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
A tek kako 'e da lovi CADDIS BAMBULA, jao lele... :yeswink:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Lepo i vrlo interesantno,reci mi da li si je probao i kako reaguje na vodi sto se tice ulova...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Pored crne ili zuto-crne(osice) mene nikad nije izneverila i crno-crvena kombinacija pa bi je samim tim toplo preporucio uzivaocima bambule  :smoke:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Lepo ti je ovo "uživaoci bambule". U mom okruženju ima i pravih ovisnika, koji prestaju da zabacuju kad ostanu bez bambula. MOžda zvuči kao 100 puta viđena priča o nekoj ubitačnoj muvi, ali više puta su mi uživaoci bambule kukali da su ostali bez muva, iako su imali pune kutije veštica, profesora, kočijaša...
Pazite, bez preuveličavanja, put od bambulofilije do bambulomanije je veoma kratak i od uživaoca se vrlo brzo postaje ovisnik. Ima jedna veoma važna stvar. Niko se nikad nije "skinuo" sa bambule!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Cekaj,cekaj hoces da mi kazes da ako najvise vremena u ribolovu provedem sa bambulom na kraju tipeta,imam 50-ak bambula u razlicitim velicinama i bojama,sakupljam svaki pokidani plovak na koji naidjem i pretvaram ga u bambule,pa po potrebi i kupim neki...da sam ovisnik  :doh: Nema mi leka a i ne trazim ga  :smoke:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Nemoj da posustajes kolega Crni ostani pri svome i nemoj da drugi uticu na tvoje odluke  :bye: :bye: :bye:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Za sada mislim da su za klena najopasnije bambule u crvenoj, zutoj i crnoj boji.
Svidja mi se ono UŽIVAOCI BAMBULE,-tu sam video sebe

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Kuzma je napisao(la):
Za sada mislim da su za klena najopasnije bambule u crvenoj, zutoj i crnoj boji.
Svidja mi se ono UŽIVAOCI BAMBULE,-tu sam video sebe
Welcome to crew!

Vrh Dno