100ka
Hero member
Sem par klenova koji se nisu dobro uboliMixmaster je napisao(la):Niko se nikad nije "skinuo" sa bambule!
Sem par klenova koji se nisu dobro uboliMixmaster je napisao(la):Niko se nikad nije "skinuo" sa bambule!
Sale, bambula je "droga" koja koristi zdravlju. Samo ne treba preterivati, jer prah koji se dobija šmirglanjem je kancerogen. Dakle, nije za šmrkanje (ušmrkivanje), već za mušičarenje. Malo mi je sumnjiv samo ovaj naš Kuzma, koji se na bambulu navukao u radionici u kojoj proizvodi tela za ovu muvu. Kad izađe iz nje, ceo je beo od praha.sale je napisao(la):zato ja necu ni da se navlacim, nisam ludMixmaster je napisao(la):Niko se nikad nije "skinuo" sa bambule!![]()
Ako je postojala sumnja o tome ko je stvorio bambulu i dao joj naziv, sa ovim si sve misterije razresio.Mixmaster je napisao(la):Ako ovako nastavim, završiću u zatvoru zbog proizvodnje i distribucije narkotika- bambule!Najveći fazon je što reč "bambula" u narkomanskom žargonu znači parče hašiša. Pogledajte na Google-u i videćete da bambula čak i liči na to! ???
http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=4W8&q=bambula+hasis&btnG=Search
Sjekloca je napisao(la):Kakav poliuretan pominjes??? Pa jel ti uopste citas od cega se pravi bambula?![]()
Problem sa mehuricima u laku koji se u toku susenja ne gube znace samo da je lak van roka za upotrebu-momentalno baciticrni je napisao(la):Ne znam za vas ali meni se desava da kad lakiram bambulu mali mehurici vazduha se pojave na laku.Dali negde gresim prilikom izrade???Mix zelim brz i jasan odgovor![]()