BAMBULA!!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ma, odlična je za sve, ali je u brzacima nezamenjiva.
Dobro me podseti da napravim jedno 50 komada, da ne plačem leti kad mi ponestanu. :'(

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
  Uglavnom je to prva tri sloja topljena ping-pong loptica,posle toga,dva puta mesavina zutog laka,pa rebra i na kraju bezbojni lak.Izmedju svakog sloja ostavljam dovoljno vremena da se prethodni dobro osusi.

Takodje mogu da se koriste i druge boje a ne samo lakovi,ali ja sam zadovoljan ovim nacinom izrade,vrlo je kvalitetna.

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
...bordo,trula visnja...te boje takodje forsiraj...sa krilima od belog polipropilena..

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
osim ose i crne, koje boje su lovne kod vas?
sasats,
na Rasini sam pored ove dve varijante vrlo dobro prolazio sa kombinacijom crno telo narandzasto dupe.
Mozda sam i najbolje prolazio na tu varijantu?!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Uglavnom pecam na crne ali i ove crvene su jako dobre.

main.php

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hvala na savetima oko izbora boje.
kakva iskustva imate sa razlicitim bojama nogu i krila?
dali neko stavlja rep na bambulu?

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
25
Evo procitah vecinu komentara o ovoj musici i ne sumnjam da je lovna ali me muci jedna cinjenica.
Moji pocetci musicarenja klena vezani su za suve musice (najcesce red tag i red tag palmer) koje su bile ekstra uspesne, ali iz godine u godinu sve slabije odnosno ulovljeni klenovi su bili sve sitniji pa sam polako prelazio na mokre musice i strimere. Celu pricu povezujem sa jednom pojavom da se iz godine u godinu prozirnos vode smanjivala posebno u letnjem periodu kada je najtolplije i kada je vodostaj najnizi, voda dobija neku braon boju i lov suvom musicom je sveden na mesta gde je voda plitka, a tu su samo sitni komadi. Iz tog razloga imam sumnju u koriscenje bambule na brzim i dubljim terenima gde je obicno najkrupniji klen. Siguran sam da kad bi je klen uocio na povrsini da bi je pokupio.
Ovo pricam iz razloga sto me interesuje vase iskustvo u ovakvim situacijama. U svakom slucaju probacu je ove sezone.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Gzero,evo ja cu da ti odgovorim ukratko.I J.Morava zna da bude obojena i to u neku bezveze braon-crnu vodu ali ja i tada nisam izbegavao virove i dublja mesta.Agresivnijim zabacajima bambula pravi jaci pljusak(ploop) kad padne na vodu,sasvim dovoljan da privuce klena sa dna.Koristi svetlije bambule i sigurno ces imati uspeha.Ja koristim u slicnim situacijama zute i crvene.

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
  Evo ..je neka nijansa trule visnje..malo je i svtlucava..ali vrlo malo..za pocetak nove godine.. :bye: :bye:

Pozdrav.

M.Masic.

Prilozi

• Bambula-trula-visnja!.jpg
    Bambula-trula-visnja!.jpg
    54,4 KB · Pregleda: 330

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
  Pozdrav Lazare,evo Bojan je napisao cime se ona topi!Ali obrati paznju na aceton kojim to radis,mora da je onaj 100% - tni..bez onih dodataka,sa uljem i slicno.U suprotnom ceo dan ces je topiti i nista neces uraditi.

Pozdrav.

M.Masic.

Vrh Dno