BAMBULA!!!!

Avnojac

Junior member
Učlanjen(a)
11.12.2008.
Broj reagovanja
0
Masic je napisao(la):
   Pozdrav Lazare,evo Bojan je napisao cime se ona topi!Ali obrati paznju na aceton kojim to radis,mora da je onaj 100% - tni..bez onih dodataka,sa uljem i slicno.U suprotnom ceo dan ces je topiti i nista neces uraditi.

Pozdrav.

M.Masic.
Pozdrav Masicu i svim ostalim kolegama. Video sam Masiceve BAMBULE, strava su, fazon sa ping-pong lopticom je super. Napravio sam desetak bambula, kupio sam ping-pong loptice i cist aceton. Interesuje me kako(cime) nanosis rastopljenu masu.

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
  Dobrodosao avnojac..prvi post pa u bambule,neka je sa srecom.. ;) :D!

Mozes cime god hoces,predlog:kupi malu cetkicu za bojenje,ili cetkicu od nekog praznog laka za nokte.Za sta god da se odlucis,neces pogresiti..daj da vidimo bambule,slikaj i izbaci..

Pozdrav.

Avnojac

Junior member
Učlanjen(a)
11.12.2008.
Broj reagovanja
0
Masic je napisao(la):
  Dobrodosao avnojac..prvi post pa u bambule,neka je sa srecom.. ;) :D!

Mozes cime god hoces,predlog:kupi malu cetkicu za bojenje,ili cetkicu od nekog praznog laka za nokte.Za sta god da se odlucis,neces pogresiti..daj da vidimo bambule,slikaj i izbaci..

Pozdrav.
OK. Cim ih nastimujem slikam ih i izbacujem.  :tbumb:
Pozdrav i za Mixsa. Kada dodjes u Zajecar voleo bih da se cujemo pa da zajedno idemo na Beli Timok da BAMBULAMO klena (mozda otkrijes neku caku). Naravno poziv vazi za sve putnike namernike. :pijani:

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Rano je za bambule,mislim da se bacaju,samo deljite i smirglajte, isplatice se... 8)

Avnojac

Junior member
Učlanjen(a)
11.12.2008.
Broj reagovanja
0
Tako je Dare, jos uvek je rano za bambulanje. Za sada samo deljem, turpijam itd. Nego nabavio sam neki crni lak sa izuzetno sitnim sljokicama, skoro se ne vide a ipak kada se bambula pomera po malo svetlucaju (skoro neprimetno). Sta mislite dali je to dobro ili ne?

Pozdrav!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Avnojac je napisao(la):
skoro se ne vide a ipak kada se bambula pomera po malo svetlucaju (skoro neprimetno). Sta mislite dali je to dobro ili ne?

Pozdrav!

Ti za svaki slucaj ne pomeraj bambulu  :hammer:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Novogodisnje bambule izasle iz mode,vracaj se na klasiku-MAT..
Ovo i ja se nesto snebivam u koju boju da ih natapam al mi nista ne pada na pamet...
Dal crvena,crna,zuta,zuto crna  :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Avnojac

Junior member
Učlanjen(a)
11.12.2008.
Broj reagovanja
0
OK. Hvala Famozni. Mislim da u koju god od navedenih boja da ih ofarbas neces da pogresis. Recimo ja sam kod nas na Belom Timoku pored klasicne crne super prolazio i sa kombinacijom zuto-cno.
I mene nesto mami crvena i kafena, moracu da napravim koju, (nek se nadje, za svaki slucaj). :bye:

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Zuto crna ubedljivo najlovnija (kolorit -ose)!Bordo,trula visnja...za krupnog klena!

Moze i sve ostale ali ove dve i crna ...su najlovnije.

Avnojac

Junior member
Učlanjen(a)
11.12.2008.
Broj reagovanja
0
Hvala Masicu. Cenim tvoj sud.
Kod bordo bambule, kakve nozice stavljas?

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
  Kod ove sto je na forumu,mislim da je dun u pitanju,ali mozes da stavis i grizly,crne..

Avnojac

Junior member
Učlanjen(a)
11.12.2008.
Broj reagovanja
0
Hvala druze, cim ih nabudzim slikam i izbacujem.

Poz! :respect1:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Mala obnova arsenala.

Prilozi

• Bambule.jpg
    Bambule.jpg
    151,2 KB · Pregleda: 384

Avnojac

Junior member
Učlanjen(a)
11.12.2008.
Broj reagovanja
0
Zanimljivi koloriti. Jesi li do sada vec bambulao sa ovakvim bambulama (mislim na kolorite), ili ces ove sezone da ih promovises na vodi. U svakom slucaju super izgledaju (zanimljivo). Naterao si me na razmisljanje :hmmmm:

Masicu, uspesno sam premazao bambule rastopljenom ping-pong lopticom. Strava izgledaju.

Vrh Dno