BAMBULA!!!!

bojanbl

Junior member
Učlanjen(a)
11.09.2009.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
interesantno je da kod mene na moravi ovakvom bambulom ...mislim na boju... nikakve posebne rezultate nisam ostvarivao . nije da ne lovi ribu , ali nista posebno , a mnogo zaostaje za npr. klasicnom crnom
tako je kod mene  :blush:

Slicna je situacija i na Sani i Uni...crna je ubitacna  :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Meni je danas ovo bila favorit, probao sam sa crnom ali iz nekog razloga im nije odgovarala, kad sam stavio ovo roza/crvenkasto čudo sa štraftama krenulo ko ludo.
bambula-1.jpg

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Jel neko probao daih premazinje epoksi smolom,ja ih sa epoksijem premazinjem,malo potonu ali stavim orandz pp i nema problema ide ko lud. uz to epoksi smola joj daje cvrstinu i odlican sjaj.  :bye:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
premazana epoksijem je najbolje zaštićena i lepo izgleda-glatko i sjajno.
nedostatak je sto je epoksi previše oteža i ne pliva baš najbolje, mada nekada je i dobro kada se napola udavi i samo jedan manji deo nje se vidi van vode

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Ja sam prestao sa stavljanjem zastitnih slojeva jer iskreno sve je mnogo otezava i potapa...jedan sloj laka ,markeri i to je to.Po meni idealna kombinacija.Pliva extra,vidi se jos bolje,traje taman do kidanja  :whistle:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
upravo i ja počinjem da razmišljam u tom smeru ,gubim vreme lickajući je i onda posle par prezentacija pogodim kamen naprsne i ošteti se pa makar bila i od epoxija ....

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Jedan do dva sloja razređenog laka i ništa više.
Ja telo prvo zalepim super lepkom onda premotam konac preko. Epoksijem zaštitim deo gde vrat udice zalazi u telo jer razređeni lak hoće da rastvori super lepak e onda lakiranje, sušenje, krila, nogice i to je to.

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Znate sta,o ukusima se ne raspravlja. Ovo epokis ili ne,toje vec stvar ukusa,ja licno volim kad je nalickam i usjajim,mada ih iskreno retko pravim,bas zbog tog lickanja gde ide puno vremena a priblizne ili iste rezultate dobijam i na nisavsku vesticu. Opet glupo je ici u lov klena muhom,a nemati u kutiji bar jednu bambulu.  :lol:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Nišavska veštica je muva za posebnu temu  :yeswink: otvori je slobodno.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Edin-NP je napisao(la):
Znate sta,o ukusima se ne raspravlja. Ovo epokis ili ne,toje vec stvar ukusa,ja licno volim kad je nalickam i usjajim,mada ih iskreno retko pravim,bas zbog tog lickanja gde ide puno vremena a priblizne ili iste rezultate dobijam i na nisavsku vesticu. Opet glupo je ici u lov klena muhom,a nemati u kutiji bar jednu bambulu.  :lol:
Meni te nalickane sa epoxi lepkom i  topljenim ping pong lopticama  stoje u kutijama i uopste ih ne koristim,ne zato sto mi ih je zao ,vec yato sto mi je lakse da pecam na  ove ove ne nalickane,bolje plivaju i bolje se vide,a cini me dosta bolje love!A tih nalickanih imam oko 70kom  :doh: (luda glava,zimus celu seriju premazala epoxi-em :-X),ali potrosice se ,ima onih mesta gde se 90% kaci grana,e tu idu ove nalickane,a one ruznjikave cuvam....

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
A sa čim rastvarate lak za nokte,milism razrejđujete? Čuo sam da ga aceton posle izvjesnog vremena stvrdne,brže se osuši?

Vrh Dno