Svako dobro i tebi Nenade,zelim da prvo shvatis da ja tebe LICNO ne napadam niti prozivam kako ti kazes,vec cinjenicu da si napisao nesto u sta nisi dovoljno upucen i da stvari pises iz ugla posmatraca,a ne nekog ko redovna pravi i peca bambulama (sto je tvoje pravo).Ti smatras da to sto ja bambulu radim u raznim varijantama i "milion" sara gubljenje vremena,pitaj Nikolu (Mediteran),kakve ose bambule klen jede i koliko ume da bude izbirljiv i u tom pogledu ,sa rebrima nece,a sa krunim rebrima kidise..,pa onda razmisli da li je gubljenje vremena,i koliko mu je lepih trenutaka i zadovoljstva takva musica donela na vodi..,a sve zahvaljujuci "milion" sara u kojima ja pravim bambule .. ( i njegovog umeca pecanja ..

..)
Ja ne osporavam tvoje pravo da ih radis kako god je tebi volja,i ja ne moram da nudim i branim ono sto prodajem u postovima koji su ovog karaktera,ali zelim da ako neku kupi moju musicu ta musica,prvo lovi,a onda i traje sto je duze moguce.I uradicu sve da dodjem do takvih musica i konstantno ih usavrsavam.
Da li cu sesti i napraviti neku musicu koja nije od balze,to zavisi od kupaca,trenutno je potraznja za bambulama i sada je njihovo vreme,zato i moji postovi obiluju takvim musicama.A da, i to sto si napisao opet pises pausalno i bez osnova,mozes da proveris u mom albumu 'vestacke musice" na Facebook ,gde od 140 musica,svega su 40 od balze,a kakve su ostale to mozes i sam da se uveris..
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1220667671578.2034959.1075510272&type=3
Jos jednom te pozdravljam,i ne zelim "zle krvi " medju kolegama,ali samo zelim da budemo realni i da stanemo iza svakog posta koji napisemo,i branimo ga cinjenicama.
Srdacan Pozdrav.
Marko.