BAMBULA!!!!

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
Upravo to! Ipak, ovo je prva serija... A drug... znam kako ce da izgleda... ;)

index.php

Tare

Junior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
0
Kolega Masic,sta je ovo crvenkasto sto vezes kao nogice??Neko pero ili??

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Tare je napisao(la):
Kolega Masic,sta je ovo crvenkasto sto vezes kao nogice??Neko pero ili??

aj da se umesam dok ti Masic ne potvrdi... bojeno meko pero jarebice...mnogo dobra stvar na mnogim muvama

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
oholi je napisao(la):
aj da se umesam dok ti Masic ne potvrdi... bojeno meko pero jarebice...mnogo dobra stvar na mnogim muvama

Pozdrav kolega,kao sto je Oholi napisao..,meko pero jarebice farbano u vatreno narandzastu boju..,praktikujem da stavljam ova umetnuta pera na imitacijama od balze,jer plovnost im daje telo,ovo je samo da da malo "zivosti" musici..

Pozdrav.
Marko.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Misljenja sam a to sam primetio u praksi da sve bambule koje su kruskastog oblika imaju odliku da glavom tonu,te vidim da kolege taj balans postizu time sto joj nogice pojacavaju,medjutim ako bambuli napravite krov i naglo napravite konus ka okcetu udice, to vam se nikada nece desiti,moje bambule nemaju bogate noge kao ove,cak ne stavl;jam ni pp ,pa ipak su veoma lovne.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ne volim da ovo radim ali moram.
Ovakve ne zabadaju nos u vodu.

index.php

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Naravno da ne zabadaju kad je telo lepo postavljeno.Kruskasti oblik bambule nije najsrecnije resenje i bez jacih nozica ima da tone okcem na dole.Nema veze sto je telo buckasto i "nije lepo" musica stoji pravilno ako se koristi teza udica a telo postavljeno maksimalno blizu okcu.Smem da se kladim da ce sa loptastim telo i samo sa jarebicom u nozicama da stoji pravilno ako se lepo zalepi telo...ima li zainteresovanih  :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ovaj oblik po meni je najbolj riješenje zbog pada na vodu,smatram da pravi najbolji mogući zvuk.Čuveno PLOP koje aktivira klena.Pravio sam razne oblike,ne što sam htjeo nego što su mi parčići balze takvi bili i opet su lovili.Ali taj zvuk nije izražen kao kod ovog oblika što je možda najidalnije riješenje.
Lovio sam i bez nožica i bez krila,sve ostalo više nama znači nego ribama.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ma nema greske kod ovih bambula ja sam ih licno testirao prosle godine...odlicno lovne :tbumb: :tbumb: :tbumb:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Na koji oblik mislis druze kruskasti ili ovaj kao sto je stavio Strelac?

Ne bih se slozio da to samo nama znaci...ako musica tone okcem na dole imaces mnogo vise pormasaja nego kad ti musica stoji lepo.Sto veca povrsina jaci plop.Jos ako stavis nekoliko sloja laka,epoksi ili sta vec bambula na #8 pada u vodu poput omanjeg kamena  :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ovo kao neka fora sa malim slicicama da se samo nazire kako musica izgleda?

Aaaaa gledas,gledas bambule interesujes se sta,kako,gde...pa ti smeta sto se ne vidi najbolje  :D :hammer:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Kruškasti oblik,mada ako je gladan napada sve.Ja pecam na vodama sa protokom nema on vremena da uoči detalje!
Od ove godine krećem da forsiram mokre,smatram da su za krupnog bolje od bambule,bar na mojim terenima!

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Crni je sasvim u pravu a Strelac je postavio sliku, kao da je znao na sta mislim,stvarno je cudo od musice a ko zna dali je i musica ovo moze biti i svasta i nista toliko toga je o njoj napisano i lepo i ruzno,neki je cak zovu i brabonjak a pojedini nikako bez nje ne idu na vodu.Ali sudeci kolko je mesta i pisnija dobila po fly forumima zasluzuje svaku paznju a kako vidim na nekim revirima i pastrmke lovi.

Vrh Dno