BAMBULA!!!!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Ima istine...u tome..Kod mene na J.Moravi lovi i jedna i druga (samo da nadjes ribu i da ne vade pesak ovi sto prave auto put.. :hammer:) .Mislim da je Salets,na tu sa crvenim dupetom vadio krupne klenove na Z. Moravi,ako ne gresim..,samo mislim da treba da im se pogodi period u sezoni sta najvise jede..

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Odlicne bambule druze,ova prva je zlo za pocetak klenovske sezone a i kasnije  :),uvek daje dobre rezultate...

cvelePI

Newbie
Učlanjen(a)
01.12.2012.
Broj reagovanja
0
Pozdrav za sve.Klena hvatam na sve moguce nacine,ali izrada bamb la i hvtanje na njih je meni posebno zadovoljstvo.Uskoro cu postaviti i moje bamb le, moze biti nekome interesantno. :doh:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Slobodno druže kači i piši svoja iskustva!
Ja volim svačije iskustvo da čujem.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Danas se kod mene rojila bambula pa sam uhvatio par komada za sezonu 2013  :)

bambule.jpg

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala majstor Masicu, da da upravo to produzeno tijelo. Prosle godine sam imao jako dobrih rezultata sa bambulama kojim je nos bio duboko u vodi pa sma sad to maximalizirao na ovaj nacin da im je gotovo cijelo tijelo van udice. Ne mogu objasniti zasto ali su mi bolje kacile ribu, upravo suprotno logici. Pa sam upravo zbog toga radio ovu seriju takvih bambula, inace boja je klasicna, crna , dvije u smedjoj nijansi sa smedjim peroom pjetla na Gamakatsu udici br.10. Nekoko mi je crna bambula najdraza boja i gotovo uvijek pali, ako bas i ne uvijek onda primjenim dezen ose i to je to.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Pa poprilicno skoro do pola tijela, pola guzice je vano a pola pod vodom sa nosom u vodi, malo cudna pozicija za kacenje u ustima ali... praksa pokazuje drugacije.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jel si probao sa tankim slojem epoxija??? on se susi za 5minuta....

Vrh Dno