Pa vidis ovako PedjaBg,evo na neko od tvojih pitanja dao je odgovor 100ka u prethodnom postu.Ja sam iz Leskovca,i u mom gradu postoji musicarska sekcija koja radi pri ribolovackom udruzenju,ja nisam clan ali to nije problem.Ako je tacno to sto kaze 100ka da se u musicarsku federaciju Srbije uclanjuju samo musicarske sekcije,onda je sve ono o cemu sam govorio u prethodnim postovima jos lakse.
Ne sumnjam da nas u Srbiji ima nekoliko hiljada,ubrajam tu i aktivne,neaktivne,povremene i ostale ljubitelje musicarenja,a od toga naka nas je 10% posto istomisljenika,sa slicnim stavovima smatram da je ta brojka dovoljna za pocetak.
Pa zar bre "oni" stanu u Bulevar oslobodjenja i do pauze za burek od ujutro,kad su ljudi jos sanjivi zureci na posao pa sakupe po nekoliko stotina pa cak i hiljada potpisa,ture peticiju u dzep iskrkaju burek i pravac skupstina.Menjaju ljudi zakone,poslanike i dr.Bre grupa gradjana kandiduje predsednika drzave, ejjjj :lud:
" Al,ko sam ja da im sudim ? "
Na kraju,bih samo rekao ako ne mozemo da pobedimo mi hteli ne hteli vec smo se pridruzili.Tj. to moze da se kaze i ovako: dali smo im legalitet.Oni su dobili od drzave da gazduju,mi smo kupili dozvole od njih,dali im legalitet i mogu da rade sta hoce.
Ne znam zbog cega ovolka tvoja ogorcenost u tekstu : "A po cemu smo to mi bolji od ostalih ribolovaca da ovo sebi namestimo,a njima smaknemo" ?
Sta mi to sebi na mestamo a njima smacamo,pa i do sada su postojali tzv.reviri na odredjenim delovima reka koji su vise manje ispunjavali svoju ulogu.Po meni reviri su svuda tamo gde su i rezervati za lov,jer gde su zivotinje zna se tu je i kompletan eko-sistem u malom,a onda je lakse i za ribu.Svi znamo da se reviri cuvaju kako -tako ali u rezervat da udjes ne pozvan to ne postoji,pa mi subotom u ribolov a lovci nedeljom u lov.Kad lovacki savez moze strancu da ponudi ulov zar to ne moze i ribolovacki savez.
Mi kao clanovi ne bi gazdovali,vec bi dali legimitet organizaciji koja bi zastupala nase interese i interse drugih sportskih ribolovaca a sto se non-stop jedni te isti korisnici voda vrte u toj prici,ajde malo da promenimo nek dodje malo Kurta,Murta mozda ce biti bolje,ko zna...
Uvek ce biti sitog vuka,to je neminovno...
P.S. Mixmasteru ubaci me na tvoju listu,protivnika sistema koji vlada... :-X