Mislim da "mlatimo praznu slamu"! Od ovoga nema nista iz mnogo razloga. Na primer: Mi musicari nismo nikakva snaga da nesto promenimo, nisu svi ribolovci ne zadovoljni, neki korisnici voda dobro rade itd, itd....
PROTA71 je napisao(la):http://www.peticije24.com/zahtev_ribolovaca_srbije_za_ukidanje_ribolovakih_dozvola
prvi tvoji krusevljani ne rade dobro . ladno mogu da ne kupim dozvolu i da pecam sasvim opusteno ovde kod mene.ivke037 je napisao(la):Kazi ti meni ko dobro ne radi?
Kao što piše u dokumentu: " Takođe, ne pozivamo ribolovce da krše zakon i pecaju bez dozvole, već da se do okončanja ovog bojkota uzdrže od pecanja."sasats je napisao(la):da li ne kupovina dozvole podrazumeva ne odlazak na pecanje? ili da ne kupujemo i pecamo na crno? ja bi mogao i tako pod uslovom da pecam u mojoj opstini jer cuvara godinama nema ... malo uzvodno u vrnjackoj banji je veoma redovna cuvarska sluzba ali nije mi moranje da idem tamo .kakav je stav organizatora po ovom pitanju?
takodje me zanima da li je formirano neko telo , odbor ili sta vec koje ce dobiti neki odgovor od ministarstva ili sta znam koga i obavestiti ribolovce da posete svoj klub i kupe dozvolu?
npr. svi mi bojkotujemo do primer maja . korisnik vidi da nema kinte , pritegne ministra i ministar obeca iskreno da ce u sto kracem roku izvrsiti neophodne izmene . onda strajkacki odbor obavesti javnost da se strajk obustavlja i mi vec od polovine maja mozemo na pecanje![]()
Goci je napisao(la):ukoliko ovaj bojkot da željeni efekat (recimo podrži ga 10-20.000 ribolovaca i odloži kupovinu dozvole na 4-5 meseca)
to nisi u pravusasats je napisao(la):prvi tvoji krusevljani ne rade dobro . ladno mogu da ne kupim dozvolu i da pecam sasvim opusteno ovde kod mene.
ivke, ja ne sumnjam da dobro rade kod tebe i na jezeru . ali ovde ne rade nista . cele prosle godine nisam nijednom video cuvare . danas sam prosetao do morave . grabulja se u zimovniku a cuvara nigde. sad ce poceti da dolaze za par dana i bice ih povremeno do kraja februara dok se uplate dozvole . od februara do naredne zime nece doci nijednom.ivke037 je napisao(la):to nisi u pravu
tesko ce ovo ici,ovi moji vole onih 600 dindzi za clanarinu,vise nego da leba jedusasats je napisao(la):ideja je dobra i jedino izvodljiva ako iza nje stanu udruzenja sportskih ribolovaca koja bi donela odluku da otkazu poslusnost savezu uz podrsku clanstva .