Milan VB je napisao(la):
Kako ti i Simson i ovaj Schok ma ko to bio stvarni ili virtuelni clan foruma ne shvatate da to sto si ti napisao je glupost?
Napisao si da ovak bojkt nece da uspe zato sto pokretaci ovog bojkota ne zastupaju ni jednu organizaciju....
bas tako milane . da bi neka ideja uspela mora biti organizovana . ovo je cista anarhija . ajde da zamislimo da narod procita ovaj proglas i masovno pocne da ne kupuje dozvole. ministarstvo se usere od straha i resi da pregovara . sa kim ce da pregovara ?
evo ja dok ti ovo pisem palim stampac i sutra cu da izlepim ceo trstenik i vrnjacku banju . tim gestom postajem punopravni pokretac bojkota i hocu i ja da ucestvujem u pregovorima . mozda ja necu imati iste ciljeve i resenja kao neko drugi ko bi takodje pregovarao ?
i na kraju ko je glavni ? ko zastupa 100.000 ribolovaca? ko ima mandat da pregovara?
ovo je neozbiljno druze . totalno neozbiljno i nikakvih pregovora nece biti niti ce biti masovnog odziva na bojkot . danas sam bio do morave i razgovarao sa onih desetak ribolovaca koji pecaju regularno . ljudi su ozlojedjeni zbog krivolova i grabuljanja . kazu da treba ili zabraniti pecanje na pribor koji to omogucava ili totalno zabraniti zimsko pecanje. nijedan korisnik nece to da uradi jer ce dozvole onda bojkotovati krivolovci kojih ima u ogromnoj vecini kod nas na moravi . gde je tu resenje ? nema ga druze sve dok opstinske organizacije ne pozovu na bojkot i odbiju da prodaju dozvole za korisnike . a to se nece desiti nikad jer im je dobro i zabole ih qurac