Bojkot upozorenja 2013

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
da sam ja ministar ili bilo ko ko se pita i odlucuje

Zato i nisi ministar jer ovako povrsno razmisljas....
Ne interesuje njih koga ti predstavljas i sta ti predstavljas, ti za njih predstavljas 500.000 e a to je danas jace od bilo kakve "titule" ili zvanja....
Mozes da budes i predsednik nekog ribolovackog udruzenja ali ako oni nemaju neki interes nece ni da te pogledaju a kamoli zakazu sastanak...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milane 'ajde ne lupetaj molim te vise, ako neko povrsno razmislja to si ti. Jebote najglasniji si za bojkot a pecas bez dozvole godinama, cuti i pokrij se usima ti u ovakvoj temi ne bi trebao da ucestvujes.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Goci a zamisli da neko nadlezan proveri tih 10-15000 ribolovaca i ustanovi da pola nije kupilo dozvolu prosle godine, a onda proseta po forumima i ustanovi da se ti isti hvale nekim ulovima koje su imali,  sta onda?

Mogu da ih/me uhvate malo nize i to samo ako im dozvolim/o.Da ih bilo sta interesuje osim nasih para kaznjavali bi ove sto imaju dozvolu a nose ribu ispod mere u 3x vecoj kolicini nego sto je dozvoljeno...ima materijala po netu ne za prijavu vec za vesala.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
crni je napisao(la):
Mogu da ih/me uhvate malo nize i to samo ako im dozvolim/o.Da ih bilo sta interesuje osim nasih para kaznjavali bi ove sto imaju dozvolu a nose ribu ispod mere u 3x vecoj kolicini nego sto je dozvoljeno...ima materijala po netu ne za prijavu vec za vesala.

Crni ja sam napisao hipoteticki da je sasvim moguce ustanoviti sve ako postoji interesovanje. A onda sam lepo napisao ako postoji neko zainteresovan i sposoban iz vlasti.

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
Ne interesuje njih koga ti predstavljas i sta ti predstavljas, ti za njih predstavljas 500.000 e a to je danas jace od bilo kakve "titule" ili zvanja....
Mozes da budes i predsednik nekog ribolovackog udruzenja ali ako oni nemaju neki interes nece ni da te pogledaju a kamoli zakazu sastanak...
mislim stvarno...toliko lupetas ovih dana po ovoj temi,da sam prisiljen u utorak kupiti dozvolu,samo zbog tebe  :hammer: :hammer:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Crni ja sam napisao hipoteticki da je sasvim moguce ustanoviti sve ako postoji interesovanje. A onda sam lepo napisao ako postoji neko zainteresovan i sposoban iz vlasti.

Ja lupetam a ti nisi svestan sta pises, takve fotografije nisu dokaz na sudu....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Milan VB je napisao(la):
evo ja cu sutra da posaljem mail u ministarstvo u kom cu napisati da sam ja pokretac bojkota koji hoce da pregovara . kako ce goci da dokaze da nisam? razumes li ti druze da treba neko da se pojavi ispred neke organizacije ... makar bio to i kucni savet stanara . ko ce da razgovara sa tobom ako nemas materijalni dokaz da nekoga zastupas i u necije ime govoris .

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Kako ti i Simson i ovaj Schok ma ko to bio stvarni ili virtuelni clan foruma ne shvatate da to sto si ti napisao je glupost?
Napisao si da ovak bojkt nece da uspe zato sto pokretaci ovog bojkota ne zastupaju ni jednu organizaciju....

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
ovaj Schok ma ko to bio stvarni ili virtuelni clan foruma
je.ote...stvarno nema kraja tvom lupetanju! daj mi ovo pojasni objasni,desifruj,sta si ovim hteo reci  :hammer: :hammer:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Decace postao si mi sumljiv da si necija produzena ruka  :D ubacujes se samo kad kantar treba da prevagne da neciju stranu...
Daj mi br telefona da te pozovem.... p.m.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Milan VB je napisao(la):
Kako ti i Simson i ovaj Schok ma ko to bio stvarni ili virtuelni clan foruma ne shvatate da to sto si ti napisao je glupost?
Napisao si da ovak bojkt nece da uspe zato sto pokretaci ovog bojkota ne zastupaju ni jednu organizaciju....
bas tako milane . da bi neka ideja uspela mora biti organizovana . ovo je cista anarhija . ajde da zamislimo da narod procita ovaj proglas i masovno pocne da ne kupuje dozvole. ministarstvo se usere od straha i resi da pregovara . sa kim ce da pregovara ?
evo ja dok ti ovo pisem palim stampac i sutra cu da izlepim ceo trstenik i vrnjacku banju . tim gestom postajem punopravni pokretac bojkota i hocu i ja da ucestvujem u pregovorima . mozda ja necu imati iste ciljeve i resenja kao neko drugi ko bi takodje pregovarao ?
i na kraju ko je glavni ? ko zastupa 100.000 ribolovaca? ko ima mandat da pregovara?
ovo je neozbiljno druze . totalno neozbiljno i nikakvih pregovora nece biti niti ce biti masovnog odziva na bojkot . danas sam bio do morave i razgovarao sa onih desetak ribolovaca koji pecaju regularno . ljudi su ozlojedjeni zbog krivolova i grabuljanja . kazu da treba ili zabraniti pecanje na pribor koji to omogucava ili totalno zabraniti zimsko pecanje. nijedan korisnik nece to da uradi jer ce dozvole onda bojkotovati krivolovci kojih ima u ogromnoj vecini kod nas na moravi . gde je tu resenje ? nema ga druze sve dok opstinske organizacije ne pozovu na bojkot i odbiju da prodaju dozvole za korisnike . a to se nece desiti nikad jer im je dobro i zabole ih qurac  :)

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
Decace postao si mi sumljiv da si necija produzena ruka  :D ubacujes se samo kad kantar treba da prevagne da neciju stranu...
Daj mi br telefona da te pozovem.... p.m.
slusaj momak,previse si ovde dopustas,da olako starijim i zrelijim ljudima od sebe mozes reci da pisu gluposti,da im se na nekulturan nacin obracas.
"produzena ruka"  "kantar"  ... mislim opet...sta reci...lupetas da je to strasno.jel ti znas prvu i osnovnu svrhu jednog internet foruma,jel ti znas sta je diskusija...

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Milane koliko puta treba da te upozoravam na nacin kako da komuniciras sa ostalim clanovima foruma!?

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
schok je napisao(la):
slusaj momak,previse si ovde dopustas,da olako starijim i zrelijim ljudima od sebe mozes reci da pisu gluposti,da im se na nekulturan nacin obracas.
"produzena ruka"  "kantar"  ... mislim opet...sta reci...lupetas da je to strasno.jel ti znas prvu i osnovnu svrhu jednog internet foruma,jel ti znas sta je diskusija...

Ajde lepo se konektuj na svoj profil ako hoces da nastavimo diskusiju, ako ne zaobidji me...
Ili mi posalji br telefona da porazgovaram sa tobom....

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
sutra cu da izlepim ceo trstenik i vrnjacku banju . tim gestom postajem punopravni pokretac bojkota i hocu i ja da ucestvujem u pregovorima .

Oni su ljudi lepo stavili dole e-mail za kontakt sa organizatorima... A ako hoces da pomognes, ti i svi ostali dajte neki konkretan predlog nemoj samo da mu trazite mane...
  Svi ste kukali kako niste zadovoljni stanjem na nasim vodama, kukate na krivolov.... i sad kad je nesto krenulo da se desava umesto da date konkretan predlog ili pomognete kolege vi se ovde cimate samnom i trazite dlaku u jajetu....

Vrh Dno