Bojkot upozorenja 2013

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
sasats je napisao(la):
kako bre ivke mozes da mi kazes rekla kazala? tvrdis da sam napisao nesto sto nije istina? ja odgovorno tvrdim da je sve tacno .
objasni mi kako to zamisljas da se ja obracunavam sa krivolovom? ko je meni dao mandat za to? ja redovno placam dozvolu i nemam nameru da radim nesto sto nije moj posao
A ko je njima dao mandat da kradu ribu? Ili, kako mozes da gledas kako ti neko ispred nosa krade ono sto je tvoje? A ne tacno da " moji Krusevljani ne rade kako treba!

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Opipljiv rezultat će biti ako se do maja prošle godine prodalo 60.000 dozvola, a do maja ove godine se proda 40.000.
pravo pitanje glasi,ako ovaj bojkot potraje do maja,a nasim zahtevima se ne izadje u susret do tad,koji su buduci potezi,da li smo,i koliko nas je spremno da bojkotujemo celu ovu 2013 godinu???

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
To mi je i Bojan rekao, ustvari to su price rekla kazala. Dolaze oni i hvataju ribokradice, ali ne mogu da dezuraju. Veliku teritoriju pokrivaju. A sto ti ne pridjes, i ne samo ti vec svi, i ne obracunaju se sa krivolovcima?

druze ivke pa ko sme da se obracuna sa krivolovcima,ta gamad je spremna na sve,ne pricam o jajarama vec o vecim 'ribama' koji tuku strujom..licno znam da su jednog ribara dvojica premlatila veslima sto ih je legalno prijavio jer su ribarili bez dozvole na njegovom terenu...u ovoj drzavi NE... u nekoj normalnoj DA..

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Konkretno u Saletovom gradu znam ekipu koja se nocu otkine od alkohola i grabulja... Najblaze receno, nebi mu bilo pametno da se upusta s'njima u bilo kakav konflikt....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
MarkoTimokRiver je napisao(la):
Jedno pitanje za gospodina Bojana-Simpsona a i sve ostale koji su ukljuceni u ovoj diskusiji.
Naime sta bi ste radili da je cena dozvole u Srbiji 1000 evra a da pri tome mozete i da je platite na 12 mesecnih rata recimo?

-Platili dozvolu
-Okacili stap "o klin"
-Pecali bez dozvole
- .......................

Nemojte da mislite da nesto provociram ili slicno samo zelim da cujem vase stavove.

Marko vrlo rado cu ti odgovoriti.

Ako uzmem u obzir predpostavku da godisnja dozvola kosta 1000e, kupio bih i onako skupu dozvolu za Ribnik i Plivu i isao u ribolov 3-4x godisnje po 5-6-7 dana. Mada i to je pitanje kako bih realizovao jer je i 300e godisnje dosta para ako uzmem u obzir i benzin, putarine, hranu, smestaj. U slucaju da ni to sebi ne mogu da realizujem verovatno bih se spremio da polazem za instruktora FC i onda zickao po belom svetu ko ce od kolega da me zove na pecanje :)

Ako imam pravo samo na jedan od tvoja tri ponudjena odgovora, bez dileme izabrao bih opciju da okacim stap o klin i trazim neki drugi, jeftiniji hobi u kome bih mozda mogao da uzivam.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Ima skupljih hobija od ribolova (golf, skijanje, ronjenje, voznja daske itd.) kojima se ne bavim bas zbog toga. A ribolovna dozvola nigde u svetu a i kod nas nije i nece biti 1000 e.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Javno se izvinjavam Milanu sto sam mu rekao da lupeta. Nesto sam permutovao i red je da mu se i ovako javno izvinim.

I dalje se ne slazem sa njegovim nacinom gledanja na ovaj bojkot ali to nema veze sa ovim izvinjenjem.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ivke037 je napisao(la):
A ko je njima dao mandat da kradu ribu? Ili, kako mozes da gledas kako ti neko ispred nosa krade ono sto je tvoje? A ne tacno da " moji Krusevljani ne rade kako treba!
ivke , mnogo si neozbiljan . druze ako nisu u stanju da imaju cuvara u trsteniku bar jednom nedeljno neka se povuku .
ovde je rec samo o interesu . cuva se samo jezero celije a moravu ko hebe

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
sasats je napisao(la):
ivke , mnogo si neozbiljan . druze ako nisu u stanju da imaju cuvara u trsteniku bar jednom nedeljno neka se povuku .
ovde je rec samo o interesu . cuva se samo jezero celije a moravu ko hebe
Nisi u pravu. Sigurno je da minimum jednom dnevno dolaze u TS. Provereno. A i poribili su reke sa 25000 kom mladji potocne pastrmke.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ivke, za pastrmku znam pricao mi aca , i mislim da su to bacene pare jer ce seljaci da ih pohvataju za par meseci .
a da dolaze to su te slagali celo leto sam visio na moravi i to na udarnim terenima gde ceo grad peca . ni jednom nisam video cuvare niti sam cuo da ih je neko video. danas sam pricao sa ribolovcima koji pecaju u zimovniku . poznati i ugledni plovkarosi . kontrolu nisu videli. a moguce je da planiraju posle bozica da pocnu da jure narod da bi uzeli pare .
slobodno kazi tom kod koga si proverio da te je slagao ili je njega neko slagao osim ako su cuvari nevidljivi

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Marko vrlo rado cu ti odgovoriti.

Ako uzmem u obzir predpostavku da godisnja dozvola kosta 1000e, kupio bih i onako skupu dozvolu za Ribnik i Plivu i isao u ribolov 3-4x godisnje po 5-6-7 dana. Mada i to je pitanje kako bih realizovao jer je i 300e godisnje dosta para ako uzmem u obzir i benzin, putarine, hranu, smestaj. U slucaju da ni to sebi ne mogu da realizujem verovatno bih se spremio da polazem za instruktora FC i onda zickao po belom svetu ko ce od kolega da me zove na pecanje :)

Ako imam pravo samo na jedan od tvoja tri ponudjena odgovora, bez dileme izabrao bih opciju da okacim stap o klin i trazim neki drugi, jeftiniji hobi u kome bih mozda mogao da uzivam.

Hvala,cisto info ;)
Ovo za instruktora nije losa ideja  :)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
sasats je napisao(la):
ivke, za pastrmku znam pricao mi aca , i mislim da su to bacene pare jer ce seljaci da ih pohvataju za par meseci .
a da dolaze to su te slagali celo leto sam visio na moravi i to na udarnim terenima gde ceo grad peca . ni jednom nisam video cuvare niti sam cuo da ih je neko video. danas sam pricao sa ribolovcima koji pecaju u zimovniku . poznati i ugledni plovkarosi . kontrolu nisu videli. a moguce je da planiraju posle bozica da pocnu da jure narod da bi uzeli pare .
slobodno kazi tom kod koga si proverio da te je slagao ili je njega neko slagao osim ako su cuvari nevidljivi
Pun si negativne energije i ne zelim da ulazim u dalju diskusiju sa tobom. Za kraj, koliko si dana 2012. godine bio na terenu (poslovnom)?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
pun sam izuzetno pozitivne energije , posebno danas . ti si koliko vidim svadjalacki raspolozen i jedini si se setio da postujes u ovoj temi
hristos se rodi ivke  :bye:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
sasats je napisao(la):
pun sam izuzetno pozitivne energije , posebno danas . ti si koliko vidim svadjalacki raspolozen i jedini si se setio da postujes u ovoj temi
hristos se rodi ivke  :bye:
Jos jedna tvoja ne istina. Pogledaj datum tvog posta.  Vaistinu se rodi!! :whistle:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
mir boziji s tobom ivke. molim se za tebe da ti godina ne protekne kako je zapocinjes

Vrh Dno