Bojkot upozorenja 2013

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
simps,mani se filozofije...uplitanjem humanih ustanova zarad ostvarivanja nekih ciljeva je neeticki i nemoralno! ni grci,ni mleko nisu potrebni da se ovo razume.

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
Ja sam pre dve godine pao za neku dzidzu :D i sudija me je osudio da platim 20 000 din u fond NURDOR (fond za bolesnu decu).... prema tome to je nesto normalno u sudskoj praksi
Milane...jabuko sa grane...citajuci tvoje postove,poceo sam da te gotivim,al bez zezanja ovaj put to kazem

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
A da se oblekuvamo u punu ratnu opremu pa pred Vladu, strajk upozorenja...prosetamo Nemanjinom, razmasemo se motkama, mozemo sa onim plovkarosima i sarandzijama da se dogovorimo da donesu gliste i crvice a Boga mi i ukvarene boile  :hammer: :hammer:

Kako rece jeeeeeedan poznati politicar, svako strajkuje...khm,khm...nebi dalje  :D :D :D
jes da nam to nisu radna odela aliiiiiiiiiiiii..... :nowink:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
schok je napisao(la):
nemoj se nista cuditi mom komentaru,to mu je za provokaciju,nista vise.

Mozda izgleda kao provokacija, ali mi to nije ni na kraj pameti. Skupila se jedna grupa ljudi koji hoce nesto da promene, i mi umesto da im damo punu podrsku jer ne rade nista za sebe, vec za dobrobit svih, mi mora da gledamo kroz svoju uskogrudnu prizmu.

Svuda u svetu postoji javasljuk vlasti kad je sportski ribolov u pitanju. Da tek vidis sta se ovde radi sa lososom. Zato su i izgubili na hiljade posetilaca iz sveta.

Jednostavno smatram da treba da budemo solidarni. Ja kad sam dole, ako ne mogu da platim dnevnu na nekoj vodi, jednostavno ne pecam.

A zar nece svako ko se oglusi o ovaj poziv da radi samo i samo protiv sebe?

Kamo srece schoke da se nesto ovako organizuje ovde, a ima mnogo razloga za to.

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
sorry,ako nije bila provokacija.izgleda ti mene ne shvatas,nisam ja protiv bojkota,ja ga podrzavam bezuslovno.ja sam se zakacio za Gocijev predlog i zauzeo stav po tom pitanju,nadam se da sam ti sad bio jasan.poz

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
schok je napisao(la):
simps,mani se filozofije...uplitanjem humanih ustanova zarad ostvarivanja nekih ciljeva je neeticki i nemoralno! ni grci,ni mleko nisu potrebni da se ovo razume.

Uplicem ustanove tako sto cu da im uplatim pare? O kojoj etici pricas bre, kakve veze ima etika sa tim? I to nije ostvarivanje cilja nego nacin izrazavanja revolta i nezadovoljstva. Ne ostvarujem ja cilj pobogu, vec umesto da uplatim banditima uplacujem pare u humanitarne svrhe. To je vid revolta i nista vise.

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Uplicem ustanove tako sto cu da im uplatim pare? O kojoj etici pricas bre, kakve veze ima etika sa tim? I to nije ostvarivanje cilja nego nacin izrazavanja revolta i nezadovoljstva. Ne ostvarujem ja cilj pobogu, vec umesto da uplatim banditima uplacujem pare u humanitarne svrhe. To je vid revolta i nista vise.
idi i uplati im te pare vec jednom,a cuvaru na vodi i sudiji u sudnici nemoj da pokazujes tu uplatnicu,jel moze ovako?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
U Beogradu je zazivela elektronska uplata voznje u javnom prevozu, Bus-plus...heheheh, jel vam pada sta na pamet????? :D
"Fish-plus", kartice, pa bata lepo mora da obilazi vodu, kontrolise ribolovce, ahaaaaaaaaaa...vidi koliko skobaljerosi pune i kriju kante sa ulovljenim ribama preko mere dozvoljene za dnevni ulov itd...
Pridje ti, kaze bice kratak, provuce krticu, naplati dnevnu dozvolu i cao  :tbumb:Aaaaaaa, jel moze...??
Malko vucem na salu, preterujemo u ozbiljnosti i prelaze se granice pristojnog ponasanja u komunikaciji...jel stvarno golem cutek mozemo da izedemo anije nam takva namera!!!Stvar je doterala do kraja,nesto ozbiljmno mora da se mrdne sa mrtve tacke,dalje ovako stvarno nema nikakvog smisla...
Greeeeeeeeea LIKE za Gocijev predlog, Crkve nicu na sve strane, a bolnice, skole i obdanista, blagi uzas i strahota!!!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ko je ovaj sto se potpisuje sa musicarenje net i varalicar.com :D :D

http://www.kupujemprodajem.com/Dozvola-2013-4116455-oglas.htm?filter_id=13803671

Prilozi

• bojkot.jpg
    bojkot.jpg
    107,2 KB · Pregleda: 100

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
od 10 ribolovaca raspolozenih za bojkot 9 kao glavni razlog vidi cenu dozvole . jedan bi mozda pristao da plati te iste pare nekoj bolnici ili sirotistu . a nijedan da plati a posle se juri po sudu i opet plati ali kaznu.
toliko ste neozbiljni i ponasate se kao deca . odvedoste raspravu sta je moralno oko stvari koja nema sanse da bude opste prihvacena.
prosecan ribolovac ovde kod mene ima celokupan pribor duplo jeftiniji od cene dozvole i njega samo zanima mogucnost da se ista smanji. tu moze da se gadja i pridobiju ljudi za akciju . sve drugo i sva druga prica je prazna prica . moram da priznam iako mi nije lako ( :'( ) da se slazem da je simpson u pravu da bi vecina prihvatila postojece i gore stanje samo da se smanji cena dozvole

Vrh Dno