brak i FF

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Od mene samo.............sve je receno u poslednja tri posta, Valjevsko-Kraljevacko-Slovenacka skola pardon, Becka skola  :)

Moja je bre golman, sve mi brani.. :nowink:

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
445
sebastian je napisao(la):
ma jok nesp, evo ja sam vec 11ipo godina ozenjen I nema kod mene tog "ili"....samo prava taktika treba  :smoke: ;) :D
Kazu da je jedino gore od zenske logike muska taktika  :D
Momci, dok nam zene brane na vodu i nije toliko lose, treba da se zabrinemo kad krenu da se raduju svakom nasem izlasku na vodu :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
vrana je napisao(la):
Kazu da je jedino gore od zenske logike muska taktika  :D
Momci, dok nam zene brane na vodu i nije toliko lose, treba da se zabrinemo kad krenu da se raduju svakom nasem izlasku na vodu :D

:D :hammer: to sam I ja napisao nekoliko postova nize, tek tad treba da se sekiramo  :yeswink:

zamisli da ti zena kaze: "a sto ti ne bi iso ne jedno mesec dana negde u svet da pecas".....
dal to znaci da joj tvoj uzitak toliko znaci I zeli da ides sto pre I cim vise?

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
  Moja zena ima averziju na pozive preko dana od prijatelja npr. da izadjemo na picence,da se ne bih izdobijao nekim pivicima ili rakijicama.Sto se tice ribolova,nikakav problem. Ona mi usput 90% obilazi radnje kupuje potrpstine kao udice npr.. Samo samnom na vodu nikako.
Na pocetku veze sam joj se jako izdrao sto je poplasila nenamerno veliko jato klenova(nije kriva vec neupucena),ona se uvredjena zbog mog sebicnog ponasanja i krajnje nervoznog udaljila i sela u hlad pod jedno drvo.
Tako sam joj upropastio volju, mozda bi danas bila zainteresovana osoba za ribolov da nisam tako postupio :blush:

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
445
sebastian je napisao(la):
:D :hammer: to sam I ja napisao nekoliko postova nize, tek tad treba da se sekiramo  :yeswink:

zamisli da ti zena kaze: "a sto ti ne bi iso ne jedno mesec dana negde u svet da pecas".....
dal to znaci da joj tvoj uzitak toliko znaci I zeli da ides sto pre I cim vise?
Zar to nije definicija braka, da sreca muza je i sreca zene, i vice verse!?  :hammer:  :doh:
Jednom nasem kolegi je zena zamerala ribolov a onda je on zaredjao nekoliko dana u kafani... Epilog, kupila mu je godisnju dozvolu :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Od mene samo.............sve je receno u poslednja tri posta, Valjevsko-Kraljevacko-Slovenacka skola pardon, Becka skola  :)

Moja je bre golman, sve mi brani.. :nowink:

Blago tebi,zamisli da te pušta u ribu ,onda ustajanje pre bele zore,pa iščekivanje dolaska na vodu,pa onda ona odvratna magla koje se diže sa vode dok se pojavljuju kolobari na površini,pa onda muke sa oblačenjem kombinezona,pa montiranje štapa,pa drhtanje ruku dok navezuješ favorita jer ti je ribetina pre toga isfolirala nekoliko mušica .
Ma katastrofa,a primećuješ da sve počinje sa PA  :hammer: :hammer: :hammer:znaš nastavak

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Da, da.....PA.....ahahahahhaaha...ma bice nama svima papa ako nas zene provale da zvrljamo ovde o njima....Ipak pricali mi sta god hocemo, one se za sve pitaju!!!
I ta prica oko kupovine pribora i naseg troskarenja na sve i svasta samo podgreva njihovu mastu i pojacava kupoholicarski mentalitet kod svake od njih imala ona 7 ili 77  godina.
Ja sa mojom nisam imao nikakve price, nije samo pecanje u pitanju..ima tih zajebancija koliko nam srce iste...prosto prihvacen sam ovakav kakav sam sa svim mojim vrlinama i manama.. :nowink:
Sad videcu kako ce biti sa ovom malom, naslednicom..koliko ce ona imati volje da me tolerise ovakvog kakav sam  :D

thedule

Junior member
Učlanjen(a)
02.08.2013.
Broj reagovanja
0
hm...

Prilozi

• 1507738_10152150754829518_309006554_n.jpg
    1507738_10152150754829518_309006554_n.jpg
    44,1 KB · Pregleda: 164

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
Jako je bitno da joj "ulov" ne donosis/dovodis kuci. Znaci C&R!!!

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
C&R i onda se nadaš da će i ona tebe R jer je C već uspela :whistle:

Vrh Dno