broj musicara u Srbiji

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
ovo je vrlo prosto, neka svaki clan foruma napise svoje  ime, prezima i grad i  svih musicara koje poznaje
tako cemo kada ponavljana imena obrisemo prostim brojenjem doci do okvirnoc broja musicara u Srbiji
MUsicar je svako ko ima pratecu opremu za samostalno musicarenje i zna da musicari nebitno da li ide 1 ili 365 dana godisnje...

NPR:
- Petar Petrovic kraljevo
- Milivoje Milic raska

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Bojim se da ce ovako biti sve s' brda s' dola i da to posle ni Bog otac ne moze da dovede u red.Ako vec zelite da vidite koliki je broj musicara i odakle su(mada iskreno ne vidim svrhu) mozda je bolje da administracija napravi temu sa regionima pa neka se svako upise gde pripada.Nesto tipa ankete ili kako god vec.
Ne znam ko je napisao,nije ni bitno ali slazem sa njim da dobar broj musicara uopste i nije na forumu iz raznoraznih razloga tako da bi i ovaj broj koji bi dobili bio netacan i to poprilicno.Evo zasto to kazem,ovde na forumu a i drugim su 3 musicara iz Leskovca a u gradu ih ima mnogo vise.Ali ajde i onako je zima duga  :doh:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Napisao je Milan Djordjevic Iz Vrnjacke banje...
Sve jedno je da li ce administracija to da uradi ili ovako vazno je da se dobije okviran br,  jos cemo moci da vidimo odakle su i da se razvrsta po gradovima...
  Ja cu dobrovoljno da vodim evidenciju... Zima je pravo vreme za ovo...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
- milan djordjevic vrnjacka banja
-mladen m. vrnjacka banja
-dejan stanojevic vrnjacka banja
-aca kobra kraljevo

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jeste vi normalni :D zamisli ideju da kucam sve musicare koje poznajem ahahah. Ne pada mi na pamet da to radim bez valjane nadoknade :D

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
  Ovo si kao uticajniji clan foruma trebao da podrzis, da pokrenemo sa mrtve tacke musicarsku zajednicu...
Za ovo niko nece da dobije "nadoknadu" ali za uzvrat svi bi dobili cifru koliko "nas" ima, ti bi duboko trebao da se zapitas zasta trazis nadoknadu, ja razumem da nekog zanimaju samo pare ali ne razumem da neko na ovako javan nacin to pokazuje...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Vidim sve druge pare ne zanimaju :D

Podrzavam naravno, ali koju musicarsku zajednicu? Sta dobijamo time sto znamo da nas ima zanemarljivo mali broj u odnosu na ostale ribolovce? Ne zivim ja u Przogrncima druze pa da mogu da otkucam 3 imena, na osnovu cega mislis da bi ti moj podatak o broju musicara u Beogradu bio tacan?
Od malih nogu sam se naucio da se ne upustam u bespredmetne poslove, pogotovo ako nisu placeni. Ako jesu, sto da ne, ko radi taj i zaradi.
Da si mi objasnio svrhu i cilj onda bi bilo drugacije, mogao bih da radim bilo sta iz entuzijazma. Ali ne postoji jasan cilj, ne postoji ni svrha i cemu onda?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
milan_mj je napisao(la):
- milan djordjevic vrnjacka banja
-mladen m. vrnjacka banja
-dejan stanojevic vrnjacka banja
-aca kobra kraljevo

Dragan Nikolendzic-Vrnjacka Banja
Nikola Milovanovic-Kraljevo

To su ti registrovani kod mene na online shopu a iz tvog kraja

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Naravno da sve nas zanimaju pare ali niko to ne stavlja u prvi plan...
mislim onda da po tvom misljenju ,svaki tvoj post ovde treba da bude placen...
Sam trebas da znas sta dobijamo time, nije stvar samo u broju...
sto vise imena navedes to veci doprinos dojes zajednici zato je najveca odgovornost na ljudima kao ti, a ti bi pare :) slusaj znam ja da si se ti zezao i da is hteo da ispadnes interesantan u drustvu ali za to ovde nije ni vreme ni mesto...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sto, u pitanju je ozbiljna stvar? :D

Boj musicara u Srbiji je nemoguce utvrditi ni priblizno. Ne postoji ni jedan statisticki podatak iz kog bi mogao da utvrdis nesto slicno. Kada bi postojala jedistvena musicarska dozvola, onda bi bilo jednostavnije ali samo priblizno.

bugitrs

Junior member
Učlanjen(a)
05.11.2009.
Broj reagovanja
0
U bre Milane,komsijo, sta vas je u V.banji i jos vise Vas bilo  :tbumb: :tbumb:
ali si napravio ozbiljan propust  :doh: zaboravio si najstarijeg musicara medju Vama i iz Vaseg kraja,
gospodina  Radeta Milovanovica, nick na forumu --Rade Zamora--

Veliki pozdrav maloj ekipi iz V.Banje od mene......... :bye:

Bojan je u pravu, ima mnogo musicara koje ja poznajem a da nisu clanovi nijednog foruma i da ih uopste forumi i internet ne zanimaju, ali ako je ova akcija usmerena kako bi se na neki nacin poboljsao polozaj nas musicara u opstoj ribolovackoj zajednici, ja je podrzavam...   

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ima jos jedan aktivni musicar za kojeg znam kod tebe
babic ivan ...novo selo

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
u trsteniku koliko ja znam ima 5 aktivnih musicara . moguce da postoji jos neki ali meni nije u znanju
ps. sva petorica su clanovi internet musicarskih foruma  :)

Vrh Dno