Bucov 2011

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sjajno,inace bi zavrsili u varalicarskim kesama...............

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Šone je napisao(la):
Namlatio sam 6 komada za pola sata i održao lekciju Varaličarima.... u kratkom roku su spakovali njihove naprave i pobegli  :D

e tako se to radi  :D  :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Šone,kod tebe udaraju pravi kapitalci u odnosu na bucovčiće koji jure kod mene!Uglavnom počnu da prskaju pred sam mrak,a veličina:mislim da retko koji pređe 7-8cm.Još nema krupnog kedera na površini,pa ne ulazi na ozbiljna riba.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Šone,kod tebe udaraju pravi kapitalci u odnosu na bucovčiće koji jure kod mene!Uglavnom počnu da prskaju pred sam mrak,a veličina:mislim da retko koji pređe 7-8cm.Još nema krupnog kedera na površini,pa ne ulazi na ozbiljna riba.
Ne preuveličavam ali sam čak video baju od oko 3 kg kako mi je dopratio strimer do obale ,sevnuo i zabeleo se oko strimera ,osetio sam samo lagani čuk i onda je nestao ... namazanko !

I ja sam se začudio juče kako su lepo krenuli da se javljaju ,imao sam i dva promašaja na Gurglera ..

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
i ja imao u planu bucolov za sutra ali sve sjebe ova kisa...... :doh: :p :mad: :tumbdown:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Za vikend za vikend, uff  :doh: jel krece zabrana  :doh: onda na neke crvenorepe ili belorepe  :hammer:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Zabrana je od 15og,do tad imamo sanse za upis....a lepo vreme krece od srede,taman da lepo zagreje.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Zabrana je od 15 og aprila do 15 juna ,barem mi tako pise u dozvoli ..a da li cu da je ispostujem..hmm mozda ..jos cu da razmislim ,ionako ih vracam a ti bucovi koji se mreste sigurno se ne mreste na betonu  na brani u najvecem brzaku vec idu na druga mnogo pogodnija mesta ... Na nasim vodama satiru ribu raznim dozvoljenim i ne dozvoljenim metodama - i nikog za to nije briga ,a ja ih ionako vracam nazad u svakom slucaju bili u lovostaju ili ne .. ja mislim da bi se mušičarima trebalo dozvoliti da mušičare sve ribe i za vreme tih nekih lovostaja ,sem naravno Pastrmke i Lipljana ...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja ću ispoštovati i ove godine.U gradskoj marini se skuplja za mrest,pa ga neću dirati.Tad kreće baba.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sone,zasto si izdvoji pastrmku i lipljana????

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Pa nekako su mi te vrste riba ugrožene ,ima ih u malom broju  ...Nekako više cenim divlju potočnu pastrmku ili nekog lipca nego recimo bandara,bucova,šarana i slično .. Ma ja pričam to tako iz mog ugla gledanja sigurno da je svaka riba vredna na svoj način ali meni te dve vrste riba dodju kao neka egzotika..

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
Zabrana je od 15 og aprila do 15 juna ,barem mi tako pise u dozvoli ..a da li cu da je ispostujem..hmm mozda ..jos cu da razmislim ,ionako ih vracam a ti bucovi koji se mreste sigurno se ne mreste na betonu  na brani u najvecem brzaku vec idu na druga mnogo pogodnija mesta ... Na nasim vodama satiru ribu raznim dozvoljenim i ne dozvoljenim metodama - i nikog za to nije briga ,a ja ih ionako vracam nazad u svakom slucaju bili u lovostaju ili ne .. ja mislim da bi se mušičarima trebalo dozvoliti da mušičare sve ribe i za vreme tih nekih lovostaja ,sem naravno Pastrmke i Lipljana ...

Moram da bitam sto sem pastrmke i lipljana?

A drugo da ga banujete sto ce da lovi u zabrani, iz momenta  :-\

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja kad pogledam vode tamo kod mene oko srem mitrovice nigde se ne mogu pohvaliti i reci evo idem na to i to mesto da upecam ribu,,,,mislim da su generalno sve riblje vrste ugrozene,ali ok,dosta off-a od mene.......

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):
A drugo da ga banujete sto ce da lovi u zabrani, iz momenta  :-\
Možda da lovi a možda i neće da lovi..još će da razmisli .. :D ,Stalno sam u toj dilemi od kada je uveden lovostaj na bucka..prošle godine sam ispoštovao ..ali za ovu ću još da vidim... kako mi se ćefne ,ponajviše zato što je lovostaj na bucka na betonu i u brzacima brane nešto što se kosi sa zdravom logikom ...

Vrh Dno