Šone je napisao(la):Namlatio sam 6 komada za pola sata i održao lekciju Varaličarima.... u kratkom roku su spakovali njihove naprave i pobegli![]()
sebastian je napisao(la):e tako se to radi![]()
![]()
Ne preuveličavam ali sam čak video baju od oko 3 kg kako mi je dopratio strimer do obale ,sevnuo i zabeleo se oko strimera ,osetio sam samo lagani čuk i onda je nestao ... namazanko !zvezdan je napisao(la):Šone,kod tebe udaraju pravi kapitalci u odnosu na bucovčiće koji jure kod mene!Uglavnom počnu da prskaju pred sam mrak,a veličina:mislim da retko koji pređe 7-8cm.Još nema krupnog kedera na površini,pa ne ulazi na ozbiljna riba.
Šone je napisao(la):Zabrana je od 15 og aprila do 15 juna ,barem mi tako pise u dozvoli ..a da li cu da je ispostujem..hmm mozda ..jos cu da razmislim ,ionako ih vracam a ti bucovi koji se mreste sigurno se ne mreste na betonu na brani u najvecem brzaku vec idu na druga mnogo pogodnija mesta ... Na nasim vodama satiru ribu raznim dozvoljenim i ne dozvoljenim metodama - i nikog za to nije briga ,a ja ih ionako vracam nazad u svakom slucaju bili u lovostaju ili ne .. ja mislim da bi se mušičarima trebalo dozvoliti da mušičare sve ribe i za vreme tih nekih lovostaja ,sem naravno Pastrmke i Lipljana ...
Možda da lovi a možda i neće da lovi..još će da razmisli ..Djole je napisao(la):A drugo da ga banujete sto ce da lovi u zabrani, iz momenta :-\