Bucov 2011

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Tomaševac - brana. Dobro mesto. Jedva čekam da dođem opet.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ma šta ću kad posle ribolova moramo kod jedne mlade pekarke na burek ,nemogu da nosim čizme kaljače  :D Mislim mogu ..ali  :hammer: Mušičarenje je gospodski sport majke mi ,jedan štapić,kutijica sa muvama ,farmerke ,bele patike ,mogu i u diskoteku posle  :D doduše malo mi ruke smrde na ribu ,zato Sale uvek nosi vlažne maramice i hvala mu na tome ...

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Nisam gledao odavno site, mogu reci da ste me prilicno prijatno obradovali kada sam video da ste "razbili bucova". Bravo svima! Nadam se da cu uskoro oprobati se i ja sa bucovima sa Tamisa.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Druže Borise Thank you ,nismo ga baš razbili ali padne po koji (od jutros) ..  Držim fige da krene i u Rumuniji  :tbumb:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    119,3 KB · Pregleda: 118
  • 2.jpg
    2.jpg
    98,7 KB · Pregleda: 125
  • 3.jpg
    3.jpg
    156 KB · Pregleda: 130

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ovaj prvi je neki mutant,ima predimenzionirano zadnje peraje :doh:
Kod vas ide nekako,ovde kao da je nestao iz vode.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Da bili neki moji drugari na Dunavu pre neki dan na nekom kao ekstra mestu ,neke regulacije i slično isto mrka kapa od bucova .Ovde ide nekako samo treba iskoristiti taj jutarnji cug od pola sata ,medjutim ni ovde više nema onih velikih da raubuju , samo ovi "mali "... Može da se desi da krupniji jedu u 11h,12 h obično je tada po najvećem suncu bio cug ..medjutim ne idem na vodu u to vreme da mogu da proverim...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
malo od jutros ,10ak komada ..... cug se skratio ,ne fotkam mnogo da ne gubim vreme...

Prilozi

• bucko1.jpg
    bucko1.jpg
    202,9 KB · Pregleda: 122
  • bucko2.jpg
    bucko2.jpg
    126,7 KB · Pregleda: 128

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Ooo, kolega svaka cast, lep bucko bas, jel i lepo mirise  :tbumb: :hammer:
Nema sta dobra lokacija, samo da nema onih ofarbanih, sto ih jure  :hammer:
Jel bio jos koji_

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala druze!Bio je samo ovaj uz par manjih....sta da ti kazem,znas i sam kako je tamo...lepi komadi raubuju,cigosi ih gadjaju plovcima!I tad je bilo jedno 5-6 ganaca,rastrkanih po celom potezu...ja kud cu stacu,osinem po gancima.... :D
Nisam dugo cekao na udarac ovog lepotana.Par cimova i jedan duzi "beg" i macan se polakomio.Uz veliki pljusak na povrsini kontriram i osecasm pun stap.....skokovi iz vode,kuvanje...fenomenalan osecaj!Posle krace borbe slikam ga i vracam nazad u vodu dok me ganci gledaju i razmisljaju da mi polome(DU) stap.... :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno