Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ma šta ću kad posle ribolova moramo kod jedne mlade pekarke na burek ,nemogu da nosim čizme kaljače Mislim mogu ..ali Mušičarenje je gospodski sport majke mi ,jedan štapić,kutijica sa muvama ,farmerke ,bele patike ,mogu i u diskoteku posle doduše malo mi ruke smrde na ribu ,zato Sale uvek nosi vlažne maramice i hvala mu na tome ...
Nisam gledao odavno site, mogu reci da ste me prilicno prijatno obradovali kada sam video da ste "razbili bucova". Bravo svima! Nadam se da cu uskoro oprobati se i ja sa bucovima sa Tamisa.
Da bili neki moji drugari na Dunavu pre neki dan na nekom kao ekstra mestu ,neke regulacije i slično isto mrka kapa od bucova .Ovde ide nekako samo treba iskoristiti taj jutarnji cug od pola sata ,medjutim ni ovde više nema onih velikih da raubuju , samo ovi "mali "... Može da se desi da krupniji jedu u 11h,12 h obično je tada po najvećem suncu bio cug ..medjutim ne idem na vodu u to vreme da mogu da proverim...
Hvala druze!Bio je samo ovaj uz par manjih....sta da ti kazem,znas i sam kako je tamo...lepi komadi raubuju,cigosi ih gadjaju plovcima!I tad je bilo jedno 5-6 ganaca,rastrkanih po celom potezu...ja kud cu stacu,osinem po gancima....
Nisam dugo cekao na udarac ovog lepotana.Par cimova i jedan duzi "beg" i macan se polakomio.Uz veliki pljusak na povrsini kontriram i osecasm pun stap.....skokovi iz vode,kuvanje...fenomenalan osecaj!Posle krace borbe slikam ga i vracam nazad u vodu dok me ganci gledaju i razmisljaju da mi polome(DU) stap....