Bucov 2011

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Šone je napisao(la):
Auuu Crni brate nije valjda da jedeš bucove ...  :doh:
bravo za majstora  :tbumb: super ulov  :yeswink:
inace , meso ove ribe je izuzetno ukusno . ja nisam neki poseban ljubitelj recne ribe ali ovu vrstu uvek rado jedem  :yeswink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Kako si ih meračio nisam ni sumnjao  :tbumb: :tbumb: :tbumb:
Kaze brate...jel su bili u najavi  ;) Negi zaebo sam JR razmisljao se dali da dodje ali je odustao jer je voda bila velika zbog Grdelicke regate....ispade zaeb  :whistle:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Bogami Crni koliko vidim Marryat Black Hopper +Varivas Airs, lepo odradjuju ozbiljan posao :D
Ponosan sam kao da sam ja uhvatio ;)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Bogami Crni koliko vidim Marryat Black Hopper +Varivas Airs, lepo odradjuju ozbiljan posao :D
Ponosan sam kao da sam ja uhvatio ;)
Iskren da budem strasna kobinacija ne da vredi svaku paru nego i vise.Cele sezone maltretiram ovaj komplet od bara,jezera,reka...hvatajuci suncanice,bodorke,klenove,pastrmke,bucove razlicitih velicina i doneo sam zakljucak....NE MENJAM OVAJ KOMPLET NI ZA STA NA SVETU.
Uzivao sam hvatajuci bodorkice na 0.10mm i musicu na #18,loveci klenove sto na mokru sto na suvu,jureci pastrkme od super teskih nimfi na #8 do jednodnevkica na #16 i sve to bez imalo nelagodnosti i muke.Jos kad sam juce po vetru bacao strimer od 6-7cm na +20m a znam da sam nikakav bacac i uz sve to imao potpunu kontrolu u borbi sa ne bas malim bucovima sta reci sem ... VRH,BRATE VRH.

VEKA SAX

Junior member
Učlanjen(a)
19.09.2010.
Broj reagovanja
0
Bravo majstoreeeeee legendooooo nema jaci svaka cast brate ti si moj idol :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
crni je napisao(la):
Iskren da budem strasna kobinacija ne da vredi svaku paru nego i vise.Cele sezone maltretiram ovaj komplet od bara,jezera,reka...hvatajuci suncanice,bodorke,klenove,pastrmke,bucove razlicitih velicina i doneo sam zakljucak....NE MENJAM OVAJ KOMPLET NI ZA STA NA SVETU.
Uzivao sam hvatajuci bodorkice na 0.10mm i musicu na #18,loveci klenove sto na mokru sto na suvu,jureci pastrkme od super teskih nimfi na #8 do jednodnevkica na #16 i sve to bez imalo nelagodnosti i muke.Jos kad sam juce po vetru bacao strimer od 6-7cm na +20m a znam da sam nikakav bacac i uz sve to imao potpunu kontrolu u borbi sa ne bas malim bucovima sta reci sem ... VRH,BRATE VRH.

Meni je jos milije sto si me poslusao za strunu iako si je nasao dosta povoljnije nego sto je realna cena. Ocigledno da onaj sto ti je prodao nije ni sanjao kakva je to struna. Apsolutni vrh danasnje ponude struna u svetu. Rame uz rame sa najboljima sto se tice tehnickih karakteristika, mekoce i coatinga ako ne i bolja. Profil glave je vec individualna stvar a ovaj profil je prilicno uravnotezen i univerzalan.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
bravo bato na ulovu  :yeswink: :tbumb: fanastično  :yeswink:

a strimerče kako si ga vezo (složio) mi se baš dopada, par sezona u nazad kakda sam se malo više igrao polarnom lisicom sam i ja neke strimere tim redosledom slaganjem materijala vezao ali na tubici. Imam ih još i pastrmkama su se baš dopali ali eto ne forsiram ih više ni sam ne znam zašto. Baš dobar strimer  :yeswink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala Seb,ovako je najprostije i najbrze.Meni se posebno svidja sto ovako vezen strimer se nikad ne uplete oko udice i ako je poprilcno duzi od iste.Odlicni su i cisto beli,njih cu da kupam sutra  :D.A lija je lija fantasticno radi u vodi.Probao sam malo i bunkere ali za sad slabo.

Vrh Dno