bravo za majstoraŠone je napisao(la):Auuu Crni brate nije valjda da jedeš bucove ...![]()
Šone je napisao(la):Auuu Crni brate nije valjda da jedeš bucove ...![]()
Kaze brate...jel su bili u najaviStrelac je napisao(la):Kako si ih meračio nisam ni sumnjao![]()
![]()
![]()
Iskren da budem strasna kobinacija ne da vredi svaku paru nego i vise.Cele sezone maltretiram ovaj komplet od bara,jezera,reka...hvatajuci suncanice,bodorke,klenove,pastrmke,bucove razlicitih velicina i doneo sam zakljucak....NE MENJAM OVAJ KOMPLET NI ZA STA NA SVETU.simpson H je napisao(la):Bogami Crni koliko vidim Marryat Black Hopper +Varivas Airs, lepo odradjuju ozbiljan posao
Ponosan sam kao da sam ja uhvatio![]()
VEKA SAX je napisao(la):Bravo majstoreeeeee legendooooo nema jaci svaka cast brate ti si moj idol![]()
crni je napisao(la):Iskren da budem strasna kobinacija ne da vredi svaku paru nego i vise.Cele sezone maltretiram ovaj komplet od bara,jezera,reka...hvatajuci suncanice,bodorke,klenove,pastrmke,bucove razlicitih velicina i doneo sam zakljucak....NE MENJAM OVAJ KOMPLET NI ZA STA NA SVETU.
Uzivao sam hvatajuci bodorkice na 0.10mm i musicu na #18,loveci klenove sto na mokru sto na suvu,jureci pastrkme od super teskih nimfi na #8 do jednodnevkica na #16 i sve to bez imalo nelagodnosti i muke.Jos kad sam juce po vetru bacao strimer od 6-7cm na +20m a znam da sam nikakav bacac i uz sve to imao potpunu kontrolu u borbi sa ne bas malim bucovima sta reci sem ... VRH,BRATE VRH.