Bucov 2011

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Evo i  mene napokon ovde.... Jedan Veliko Moravski...
Prva riba na strimer ... :doh:

Prilozi

• 030920111399.jpg
    030920111399.jpg
    56 KB · Pregleda: 145

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Bravo Sale,cestitke za prvu uhvacenu ribu strimerisanjem  :tbumb:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Hvala drugari, napokon bucov na dohvat ruke... Napokon je V Morava dovoljno plitka da mogu da dodjem do njega... posveticu mu se ovih dana//

ice

Newbie
Učlanjen(a)
19.02.2010.
Broj reagovanja
0
Vidim i stap se upisao,bravo Sale :yeswink:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Hvala drugari :)

Ico stap je stvoren za V MOravu, da mi nije njega verovatno bi se vec udavio  :D :D..  :tbumb: 
Crni tvoji strimeri su zasluzni i do sad jedini koji funkcionisu.... posto nemam p lisicu nadam se da ove moje replike koje planiram da napravim od PP imace isti ucinak...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
saleja je napisao(la):
Ico stap je stvoren za V MOravu, da mi nije njega verovatno bi se vec udavio  :D :D..  :tbumb: 
:D  :D  :D
saleja je napisao(la):
Crni tvoji strimeri su zasluzni i do sad jedini koji funkcionisu.... posto nemam p lisicu
Eh sad,hvala druze ali nije sve u strimerima bitnije je ko,kako i gde ga vodi. Polarna lisica....hmmmm cini mi se da imas moj skype  :whistle:

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
1.798
Bravo za prvog :tbumb:
...ja sam iz početka imao peh da mi se baš u toku zabaca u kojem sam imao griz, napravi čvor na tipetu, i bolen (bucov) mi pokida kod samog udarca na streamer...polako sam podebljavao tipet da anuliram oslabljenje od čvora, sada malo bolje bacam pa su čvorovi rijeđi, ali nekako mi se čini da bolen u bistroj vodi rađe primi streamer na tanjem nego na debljem tipetu (0.18 obični monofil nego 0.23 ili 0.25 fluorocarbon)

...Drava u podravini...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
mlinka,a sto ne stavis fluocarbon 0.18-20 to ti je sasvim dovoljno plus duplu nosivost ima na cvoru od  najlona....

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Slažem se sa gegulom,a nećeš pogrešiti ni ako pronađeš neki 0.17mm fluokarbon.Ta debjina lepo drži i ribe preko 3-4 kg.Naravno,pod uslovom da se ne prave čvorići kao posledica zabačaja.Bucov je oprezan,posebno krupan,lagan pad strimera na površinu na tankom i dugačkom tipetu prilično umanjuje podozrivost i kod najkrupnijih riba.Jednom uočena prevara smanjuje  uspeh kod krupnije ribe.

Vrh Dno