Bucov 2011

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
strashni je napisao(la):
ma nas mozete da zovete i u ribnjak da pecamo mi ni tamo nista necemo da ufacimo... ;)
ocemo sale, to je poslednja sansa koju cu da pruzim zapadnoj moravi, ako me izneveri precrtavam je sa spiska musicarskih reka
nemoj tako druze  :( zapadna morava donji tok je izuzetna musicarska reka . zna da nagradi ribolovca ali takodje zna i da razocara . teska je za musicarenje ali u tome je izazov . cak i iskusni poznavaoci reke cesto budu bez ulova , ali zato kad projede riba  :doh: neverovatno je sta i koliko moze da se upeca  :)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja sam danas izašao da mušičarim prvi put nakon dve nedelje.Bucov je ludovao,napadao je u svakom povlačenju.Iako nisu neki komadi,ništa preko kilo,bili su veoma agresivni.Izgleda da niske noćne temperature već hlade vodu pa se i bucov aktivirao_Ovaj period treba svakako iskoristiti.Čestitke svima koji ga trenutno hvataju.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Čestitam svima na ulovima i lepim fotografijama  :tbumb: Zvezdane napokon krenulo  :) Moraću i ja da izvidim stanje ovih dana ako se ne zaludim sa štukama ...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Dok se Vi tu motate po forumu ja skoknuh na kej. Bucov po mraku u oktobru :doh: Blesava godina pa to ti je.
Za fotke hvala neznanom prolazniku :)

Prilozi

• IMG_2616web.jpg
    IMG_2616web.jpg
    97,8 KB · Pregleda: 247
  • IMG_2619web.jpg
    IMG_2619web.jpg
    195,7 KB · Pregleda: 243

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Ма да сам само једну подморниц закачио, од оних што су ми  јуче излазиле на муву. Овај Миланчетов би изгледао ко зеленац. :doh:
И Мита зна да ћапи килаша :eek:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
cikamike je napisao(la):
Mito, kako mases ovde, leba ti?!  ???

:)
1. Nazad u vis - napred u dalj. Ne pitaj me kako ::) Neke daljine preko20m su nedostupne.

2. Tzv Dynamic Roll Cast - vuckam strimer, nastavim da vučem, napravim D-loop i vratim napred Roll Cast. Malo dodam haul-a ako mi treba i ako mogu. Ovako mogu da dodajem kanapa i produžavam zabac ali mnogo pljuskam po vodi, tako da i ribu tražim sve dalje i dalje... jer ove priobalne rasplašim sa silnim kanapom po vodi.
Problem je što stojim na obali pa D-loop ne sme da dodirne kej, nego ga uvek vraćam malo ranije nego što bi to po knjigama trebalo pa nije sve idealno.

P.S. Zbog ovakvih uslova ja ovo radim sa 9-kom!!! Jeste predimenzionirana u odnosu na veličinu ribe i strimera ali mi se ispostavila pravom za ovakve egzibicije  ???

Vrh Dno