Bucov 2013

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
1.798
simpson H je napisao(la):
Danas opet totalno ludilo i opet mi dosadilo posle 2 sata. Upravo se vracam ka Beogradu pa stavljam slike kasnije. Necu se baviti procenom tezine ovih pedesetak riba, slikao sam najmanju i najvecu za danas.

Sent from my U9200
realan čovjek može dati realan rezultat i realni ulov sa svakog realnonog mjesta, unatoć nerealnim očekivanjim, p.s.  50 bucova u 2 sata ribolova je jednko 50 pastrva od plus 40 cm u 2 sata ribolova, ,, znanje ili kapacitet lokacije!?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Brate Milinka u mom slucaju znanje nema veze jer mi je ovo treci izlazak na bucova u zivotu sa musicarskim priborom. I vec imam blizu 100 riba :D

Jednostavno radi se o mikro lokaciji sa ogromnom populacijom svih vrsta riba. Drugar na gumicu danas dobi bucova, smudja, soma i sarana, pa ti vidi. Ali ovo bucovsko ludilo ce da traje jos najvise 15-20 dana jer cim udje kralj som sve ostalo dodje pred noge u plicak i gladuje jer ako pojuri zavrsi obicno kao dorucak za soma :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ipak nista od slika, ipak je gegula predsednik komisije za procenu i grobar je pa bih prosao kao Zvezda od predsednika FSS. :hammer:

pa sta si  mislio ima da vas teramo do pakla i nazad...

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
ovde pocelo nadmetanje,ko ce vise,ko ce veceg da upeca...a ko nezna da peca,taj hrani labudove... :D :D :hammer: :hammer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gwyROjtxy9Y[/youtube]

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
danas je bio odlican ribolov sa dosta akcije  :) evo i fotografija najvece ulovljene ribe ...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma jok bre . setica je od 9 fita.
a da si video tek kakva mi je riba pobegla  :doh: kad je udario zamalo sam ispustio stap  :eek:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ove godine nemam kad, klinci mi još mnogo sitni, ali dogodine, moraću da odkampujem jednu nedelju negde pored Morave tamo kod tebe...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
samo da se ti resis da dodjes , a za ostalo ce lako da se organizujemo  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dobro je,ima akcije.Kod mene je kao u novembru,vetar i kiša.Ne izlazim nigde!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
opet bas dobar ribolov  :) uhvatio sam i nekoliko klenova na strimera . imao sam par bas dobrih udaraca pretpostavljam krupnog klena

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zakon - bas fine ribe :tbumb:, ja sam se jucer vratio sa odmora i sada me ceka poso pa mozda odem jedan dan na ribolov tek sledeci tedan

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kakvo je ludačko mušičarenj bucova kod mene trenutno.Ima par samaca koji su baš dobrih gabarita,ostalo je boranija.Ti samci ulaze u obalu potpuno nepredvidivo,i pojure jednom,možda dva puta.Za dva-tri sata ribolova zabacim pet puta.Večeras je u sumrak napravio veliki kolobar na 15 metara ispred mene.Poleteo je gurgler,i čim je dotakao vodu,ovaj ludak je napravio sveću,kompletan je izašao iz vode na repu.Omašio je za malo,bilo je i vetrovito pa su ga talasići spasili udice.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
zvezdane, verovatno je ovako izgledalo kada je poleteo prema strimeru  :yeswink:

Vrh Dno