Bucov 2013

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
robna razmena ...riba za ribu :D  ovo prasence sa slike je pre par minuta uruceno jednoj lepoj mladoj gospodji  ;)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Odličan Sale,koliko misliš odokativno da je imao?
Ja bih rekao preko 3Kg?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ovaj od danas sa ove slike? ako za njega pitas nije meren ali po slobodnoj proceni max. dva kila . ne verujem da ima vise , pre ce biti manje

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Odličnu sezonu si imao,svala čast!Ovaj zadnji je baš dežmekast,sigurno je puno kedera tu gde obitava,a ne umara se mnogo,čupa se za zimu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nadam se da cu odrzati kontinuitet i narednih dana  :)
cesto se desava da na strimeru pri povlacenju zavrsi belkica probodena na pola . to je znak da je tu koncetracija sitne ribe i zato dobro prolazim. a provalio sam kako treba da se vodi strimer . samo na jednu foru uzima  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Lud je bucov.Ja sam prošle nedelje išao ispod Đedapa.Tamo je dubina odmah,brza je voda i ima jaču boju.Juri jato riba do kilo,i ne ferma nijedan strimer.Veće,vidljive,manje,vidljive,ma jok.Stavim crni gurgler od 2 santima i ubijem ga u deset minuta.Celo jato.Na svaki zabac.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Da na ovog zadnjeg mislim,ne mogu da procjenim sa fotke.
Ja se opasno naoštrio,svezao pregršt strimera i ostanem bez vrha štapa.
Sada ga nemam čime juriti a sezona zakucala na vrata  :'(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
to je bas maler  :doh: imas neki drugi pa nek je i laksi ? bolje da se mucis nego da sedis kuci

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Dok sam varalicario nailazio sam bezbroj puta na mesto gde vri od kedera I bucova I naravno ni jednog ne upecam..uvek sam isao mislju kao nece da uzima ni jedan vobler jer ima kedera na sve strane..

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
to je tacno . nece da uzima vobler ali ne prasta dobrom pravilno provucenom strimeru . jedino su varalicari superiorniji nocu. tada mu je.u kevu. a po danu nema sanse da uhvate na drvo vise nego musicar na strimer

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Imam peticu ali ću se sa njom mučiti i to mi je nepotrebno.Naravno imam drugu vrstu na koju sezona lova počinje  :whistle:

Vrh Dno