Bucov 2013

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jaki su vam ti varalicari! Kad nece wobbler onda hoce sedica na glavi od 5-7g ultra brzo vuceno, dobru glavinjaru ili kastmastera. Ne postoji ni promil sanse da dobar varalicar prodje slabije od musicara u tim situacijama.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
drugacija je morava od dunava  ;) sve to sto pricas bacaju po moravi i uglavnom samo plase ribu .

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Moravski bucove retko koji varalicar ume da peca i nema sanse da bolje prodje od musicara ako ovaj moze da mu se dobaci... U slucaju moje morave.. Sasa fantastične fotografije i ulovi.. Kod mene samo boranija blizu a ko tvoji daaaaleko...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bas tako sale  :tbumb: moravski belun je najtezi za prevariti varalicom od svih grabljivica. zato varalicari uglavnom brzo odustanu i retki su oni koji se specijalizuju za njega . zbog svega toga a na radost musicara beluna u moravi ima vise nego klenova  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Koja budala od varalicara ce da se specijalizuje za bucova :), 'ajde ne mlati!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma ti si budala kad tako pricas. a sto da se ne specijalizuje ? a sto i ja i ko zna koliko ljudi samo musicari i ne baca varalicu i kad nece na muvu . shvati jednom da nisu svi na svetu simpsoni balvani . ima ljudi koji nesto rade iz cistog entuzijazma a ne samo da bi napunili zamrzivac sa ribom kao ti

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sasats..ja sam godinama bio opsednut bucovom imao sam bar 50 razlicitih sto voblera sto glavinjara i ostalih gumica do zara,ali kad upadnem da raubuje u jatu kedera nema sanse da ga upecam...nebrojeno puta je tako bilo..bucov je zajeban igrac pogotovo samac ali kad mu nadjes semu kao ti sto si onda nastaje lom..jos jednom scaka cast na ulovima svaki dan me odusevis sa dobrim ribama..... :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
ma ti si budala kad tako pricas. a sto da se ne specijalizuje ? a sto i ja i ko zna koliko ljudi samo musicari i ne baca varalicu i kad nece na muvu . shvati jednom da nisu svi na svetu simpsoni balvani . ima ljudi koji nesto rade iz cistog entuzijazma a ne samo da bi napunili zamrzivac sa ribom kao ti

Ne vredi tebi objasnjavati kada je za tebe to visa matematika. Majka priroda  ponekad moze jako grubo da se nasali  :(

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
bucov je zajeban igrac pogotovo samac ali kad mu nadjes semu kao ti sto si onda nastaje lom.
gegula...ne postoji nikakva "sema" za bucova,stvar je prosta i jedini presudan faktor za uspesan lov je TIP VODE na kojoj se lovi i brojnost ove ribe.poredim svoje izlaske na dunavu sa saletovim na moravi,dupe i oko...napr.da sale dodje na dunav da ga lovi,nebi bilo ovakvih ulova i slika.na dunavu treba da se useres da ga ulovis iako oko tebe raubuju kao blesavi,znaci...TIP VODE.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Slazem se I sa tim voda dosta znaci cim je mirna voda zadatak postaje tezak a ako ga lovis po prelivima onda je to druga prica..kod mene na savi ga love uglavnom s proleca kad je voda kafe boje...

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
Slazem se I sa tim voda dosta znaci cim je mirna voda zadatak postaje tezak a ako ga lovis po prelivima onda je to druga prica..kod mene na savi ga love uglavnom s proleca kad je voda kafe boje...

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4
opet masis poentu,ne radi se o stanju vode nego TIPU vode

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas je konačno bilo lepo vreme,i bucov je fino radio.Palo je nekoliko kilaša,ovaj veći,i poslednja slika ribe sa plaže koja me je oduševila borbenošću.Neverovatna borba male ribe,žešće se borio od većeg sabrata.Strimer koji je davao ribu bio je mali crno-sivi gurgler.

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    106,6 KB · Pregleda: 177
  • 2.JPG
    2.JPG
    136,6 KB · Pregleda: 164

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Bravo Zveki.Danas sam prolazi pored jezera i sitne raube uz obalu vidim.Voda je blago zamućena pa se ne razaznaje šta je a sumnjam na manje bucove.Gdje su oni tu je negdje i veliki  :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Verovatno se vrzma tu i krupan.Mada,ja sam danas ovog većeg dobio na 25 metar od obale.Sitan je ludovao u obali.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Kod nas je veliki prelaz pa tako za par dužnih metara zna dubina da prelazi po nekoliko metara u dubinu.
Po mom nekom iskustvu sa jazera,ovi mali trkači napadaju a veliki miruju i čekaju sa strane.
U plićim djelovima vode sam to i posmatrao.
No ove godine ću ga preskočiti,pratiti temu i dešavanja.

Vrh Dno