Vidi Troute, ja sam npr poceo na nacin koji ti je Bojan predlozio, kupio jefitniji stap (Sage Flight 690-4), cekrk sa 3 spulne i 3 razlicite strune , ulozio u garderobu i jos neke zajebancije ostatak novca, i mogu ti reci da sam prezadovoljan svime sto sam dobio. Zabacaj mi je solidan, bijem oko 25m, tako da posle par godina pecanja na Vlasini sada tacno znam koji stap hocu da kupim
Ne znam koliko cesto pecas na Vlasini, ja sam preko leta skoro svaki dan gore zadnjih par godina, i jako mi je tesko da se setim dana kada nije bilo vetra. Slazem se da ti #4 moze zavrsiti posao gore, ali zbog nepredvidivosti vremenskih uslova ces u vecini slucajeva morati da nosis i #4 i #6 sa sobom, sto i nije neki problem ako pecas iz camca. Bar meni ne bi bio
Reke u ovom kraju su male, neke su preko leta potoci, pa uzmi u obzir ono sto je M.ORG rekao. Svakako se pridruzujem Bojanovom savetu da probas sto vise stapova pa ces sam odluciti sta je najbolje za tebe.
E, da, reci na kojim bi rekama najcesce pecao. Cisto da znas da M. ORG poznaje Valsinu i ovaj kraj jako jako dobro (najbolje od svih koje poznajem)