Buduci stap!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
simpson H je napisao(la):
Najbolji savet je da ne slusate Marica. On da zna nesto kupio bi sebi stap. :D

Maric kupio i to 2 komada i nema nameru da ih menja..e sad jbg sto se nekima ne svidjaju to nije moj problem..  :p :p :p

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Uvek postoji to MISLI da je kupio..ali ova dva u ovim klasama ne menjam..e sad kopka me jedna 6 ca i jedna 3 ca  :hammer: :hammer: :hammer:

mdzivdzan

Newbie
Učlanjen(a)
25.01.2015.
Broj reagovanja
0
Vidi Troute, ja sam npr poceo na nacin koji ti je Bojan predlozio, kupio jefitniji stap (Sage Flight 690-4), cekrk sa 3 spulne i 3 razlicite strune , ulozio u garderobu i jos neke zajebancije ostatak novca, i mogu ti reci da sam prezadovoljan svime sto sam dobio. Zabacaj mi je solidan, bijem oko 25m, tako da posle par godina pecanja na Vlasini sada tacno znam koji stap hocu da kupim  :)

Ne znam koliko cesto pecas na Vlasini, ja sam preko leta skoro svaki dan gore zadnjih par godina, i jako mi je tesko da se setim dana kada nije bilo vetra. Slazem se da ti #4 moze zavrsiti posao gore, ali zbog nepredvidivosti vremenskih uslova ces u vecini slucajeva morati da nosis i #4 i #6 sa sobom, sto i nije neki problem ako pecas iz camca. Bar meni ne bi bio
Reke u ovom kraju su male, neke su preko leta potoci, pa uzmi u obzir ono sto je  M.ORG rekao. Svakako se pridruzujem Bojanovom savetu da probas sto vise stapova pa ces sam odluciti sta je najbolje za tebe.

E, da, reci na kojim bi rekama najcesce pecao. Cisto da znas da M. ORG poznaje Valsinu i ovaj kraj jako jako dobro (najbolje od svih koje poznajem)  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ne nemac nego srbin Xaxaxaxa..nikada neces razumeti Simpsone Xaxaxaxa.. salim se..super je ako covek moze da kupi jedan stap I samo sa njim peca.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Xaxaxaxa Xaxaxaxa znam breee xaxaxaxa.. koliko stapova imas trenutno?

Trout Heaven

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2014.
Broj reagovanja
0
Bacao sam sa dosta stapova i vision i redington....ali za sada mi najvise odgovara sage,bar mislim da je tako :hammer: :hammer:
A od sage najvise mi se svidja one ali problem sto je veoooma brz,to bi mi bilo i dobro i lose.Moglo bi da se izbaci dosta ali kad uhvatis ribu nema tu neke meraklijske borbre kao kod medium fast.Sto se kaze MERAK NEMA CENU!  :hammer: :smoke:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Zato ja uzeo X kao brzu varijantu a MX za uzivanje za Gradac za suvu.. na Ribniku cu da probam X sa tanjim tipetima na vecim ribama pa cemo da vidimo kakav je I jel puca tipet..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Naravno uvek ce neko reci nemas pojma.. E sad ako treba300 stapova da promenim onda je varijanta rdjavom kurcu I dlaka smeta

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Svi palamude ti si lud sto tolike pare imas za 100-200 e a kad pogledas temu koji bi stap svi ludila od 600-750.E

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ja sam ovaj problem rešio tako što ih imam... ne znam ni sam koliko. Pa kad krenem na pecanje uvek imam šta da proberem :D

Vrh Dno