BWO

• Začetnik teme Mr.Zakula
  • Datum pokretanja

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Masic je napisao(la):
Seb.tnx man.... :bye: :bye:

nema na čemu...rep je pravi, vidi se abdomen i thorax i sve je proporcionalno, cdc više volim prirodan ali ovaj je vidljiviji a i isto super plovan i povrh svega ta tanka bakrena žica za rebra čini segmente bolje naglašene na abdomenu i ujedno produžuje vek same mušice jer sam biots ako nije nekako zaštićen pod zubima nekoliko pastrmki brzo može da dotraje.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
...спинерасти ;)

Prilozi

• P3241912.jpg
    P3241912.jpg
    149,3 KB · Pregleda: 218
  • P3241915.jpg
    P3241915.jpg
    233,9 KB · Pregleda: 206

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Ljudi da se razumemo muve su fantasticne, Markovicu muva ti je vrh i po stilu izrade, proporcije sve.......,,,Jedino mi je nije jasno kakve veze imaju sa BWO (blue wing olive) u prevodu plava krila smedja tela i na samo tvoja no skoro svaka postavljena ovde... zasto u ovoj temi nema ni jedna muva tog opisa, a smestaju se u ovu temu... Dali moze neko na ovo flilozofsko pitanje da mi odgovori jako bi bio zahvalan... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Dok ti neko ne odgovori ...

prasko1.jpg

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Салеја , тотално си управу сто се тиче класичног БВО. Код моје муве су само погрешна боја крила.
Јебига у недостатку хвалитетног пера у тој боји сам ставио ова која сам имао  :doh:

П.С
Ваљда је Црни ипунио све сто треба за БВО  :lol:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Pusti crnog on je vanzemljak :D Ja jes da imam probleme sa bojama, al ovo mi se ucini alarmantno.. ko sto rekoh Markovicu muha ti je fantasticna, Crni lazira stavio plavu pozadinu pa vata na foru :hammer: I takoj ... BWO ce biti BWO dok se situaciju u zemlji ne popravi. Ko u danasnje vreme lud da baca pare na plave peruske :D :D :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Eto ti pa sad...ja ti postavljam musicu da se ne nerviras ti tako  :D I nije b'e lepo drugare da mi odajes tajne  :D  :D  :D

p.s. Ovo uopste i nije moja musica heheheeee

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
more pusti me u tvrdu dilemu sam upao dal nesto nije uredu sas meni ili ovaj televizor. :-\ necete me prevariti...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
saleja je napisao(la):
...Jedino mi je nije jasno kakve veze imaju sa BWO (blue wing olive) u prevodu plava krila smedja tela i na samo tvoja no skoro svaka postavljena ovde... zasto u ovoj temi nema ni jedna muva tog opisa, a smestaju se u ovu temu... Dali moze neko na ovo flilozofsko pitanje da mi odgovori jako bi bio zahvalan... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Vrlo je jednostavno, Blue Winged Olive uopšte nema plava krila (ne znam da li ovo ne znaš ili nas podje..vaš ;) )

BWO se u UK koristi skoro isključivo kao naziv za subimago Seratella Ignita a širom Evrope se koristi i kao opšti izraz za subimago malih jednodnevki iz roda Baetis i Ephemerella. Sve u svemu BWO je mala mušica u subimago stadijumu (tek izašla iz nimfalne košuljice) maslinastog tela i čelično-sivih krila koja nekada imaju PLAVIČASTI odsjaj. Inače se ta krila skoro uvek imitiraju natural CDC-om.
I da, skoro svaka imitacija sa 2-ge i 3-će stranice ovog topica su baš odlične imitacije za BWO :tbumb:

P.S. A Marković je daltonista  :bleh:

Vrh Dno